Įsisiautėjęs klaipėdietis mušė ir žmoną, ir dukrą | KaunoDiena.lt

ĮSISIAUTĖJĘS KLAIPĖDIETIS MUŠĖ IR ŽMONĄ, IR DUKRĄ

Savaitgalio išvakarėse uostamiestyje neišvengta smurto protrūkių. Girtas vyras mušė žmoną ir dukrą. Apie dar vieną smurto artimoje aplinkoje atvejį pranešta Plungėje.

Pranešimo, kad Verpėjų gatvėje esančiame bute smurtauja neblaivus 53-ejų metų vyras uostamiesčio policija sulaukė penktadienį apie 21 val. Jis kumščiu sudavė benraamžei žmonai į veidą ir koja spyrė paauglei dukrai į šoną.

Policijos pareigūnai vyrui nustatė vidutinį girtumą – 2,07 prom. Nukentėjusiosios į medikus nesikreipė.

Vyras uždarytas į areštinę. Pradėtas tyrimas dėl fizinio skausmo sukėlimo ir nežymaus sveikatos sutrikdymo šeimos nariui ir mažamečiui.

Už tai gresia viešieji darbai, bauda, laisvės apribojimas, areštas, laisvės atėmimas iki dvejų metų.

Plungės rajono policijos pareigūnai sulaukė Plungės rajono savivaldybės Vaiko teisių apsaugos skyriaus pranešimo, kad gautas anoniminis pranešimas, jog nepilnametė, gyvenanti Plungėje, galimai patyrė fizinį smurtą.

Pranešėjas tvirtino, kad ant paauglės kūno pastebėjo mušimo žymių. Mėlynės buvo ant mergaitės kojų, kitų kūno vietų.

Dėl įvykio pradėtas ikiteisminis tyrimas.

Rašyti komentarą
Komentarai (6)

Mokytoja

Nesu filologe, tai apie klaidas nerašysiu. Bet noriu ir apginti žurnalistus, o ne juos žeminti dėl klaidų.. Ačiū, kad visuomenėje viešinate SMURTO ATVEJUS! Nes smurtautojui gresia ne tik bauda, bet GĖDA prieš visuomenę!

Pedagogė

Aš irgi skaitau ir savo akimis netikiu,žiniasklaida turi rodyti rašybos pavyzdį,o kaip jūs rašote,gėda,gėda , greičiau marš klaidų taisyt.

Dina

jezus marija dievuli aukstielninkas, siais laikais rastingumas nebereikalingas?pradinuku klaidos :D
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS