Girtas vilkiko vairuotojas uždarytas į areštinę | KaunoDiena.lt

GIRTAS VILKIKO VAIRUOTOJAS UŽDARYTAS Į AREŠTINĘ

  • 5

Ketvirtadienį apie 16 val. buvo gautas pranešimas, kad Nemuno g., Klaipėdoje, sulaikytas neblaivus vairuotojas.

Atvykusius policininkus pasitiko apsaugos darbuotojas, kuris nurodė, kad vilkiką su puspriekabe vairavo neblaivus asmuo, kaip vėliau nustatyta, gimęs 1977 m.

Vyras neneigė vairavimo fakto ir to, kad darė tai, būdamas neblaivus. Užfiksuotas 2.75 prom. girtumas.

Vairuotojas uždarytas į areštinę.

Rašyti komentarą
Komentarai (5)

Anonimas

Jūsų baudimai atimti teisės kaškiek metu lygus nuliui tai praktika rodo kad niekas nepasikeitė ir nepasikeis vairavo ir vairuos o apie furistus tai tikrai galiu nesutikti jie mažiau padaro avarijų nei šitie b kategorijos komentatoriai trezvi, pats dirbu tai yra nelygu girtumui aišku kada 2,7 promilės nepateisinu bet su 0,4 galima būti nebloga vairuotojui kelija, žinoma to irgi ne toleruoju aišku aš už 0.00,bet yra gera praktika Šveicarija į ką mūsų valdžia galėtų atkreipti dėmesį bauda skirema nuo tavo darbo užmokesčio arba banko sąskaitos ir tada sulyginama žmonių lygybė nes dabar turintis pinigų gali sau leisti pažeisti o kitas ikisamas anstolem pasipelnyti tai yra neadekvati bauda pagal žmogaus kišenę

As

Palikite ramybėje chacholus. Čia vietinis,lietuvis,prisidirbo.

Rapolas

Ar nors suprantat, kokia yra gresme girtas furistas? Tokiems atimti vairavimo teises minimum 5 metams. Jei ne musu valstybes pilietis, tai ne maziau kaip 5 metams, tokio neileisti i sali.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS