Girti vairuotojai blaivėjo areštinėje | KaunoDiena.lt

GIRTI VAIRUOTOJAI BLAIVĖJO AREŠTINĖJE

Klaipėdos mieste ir rajone vėl siautėjo neblaivūs vairuotojai. Iš penkių net trims fiksuotas sunkus girtumas. Visi prasikaltę vyrai uždaryti į areštinę.

Pirmadienį prieš pat vidurdienį Pėžaičių kaime Klaipėdos rajone gyvatvorę taranavo "VW Golf".

Prie šio automobilio vairo sėdėjo 32 metų vairuotojas, vėliau pareigūnams į alkoholio matuoklį pripūtęs 3,53 promilės. Vyras uždarytas į areštinę.

Tą pačią dieną 14.45 val. Gargžduose žemes vikšriniu traktoriumi stumdė 58 metų vyras. Kaip paaiškėjo, jis buvo visiškai girtas.

Važiuodamas atbuline eiga jis išvažiavo į Kuršlaukio gatvę, kur pavojingai manevravo.

Buvo iškviesta policija, pareigūnai fiksavo 3,24 promilės. Traktorininkas prisijungė prie areštinėje prieš kelias valandas uždaryto jauno girtuoklio.

Popietę jų kompaniją papildė kiek blaivesnis (1,76 prom.) 35 klaipėdietis. Jis Klaipėdoje, Herkaus Manto gatvėje, sustabdytas vairavęs "Mercedes Benz".

Pavakare prie girtų areštuotųjų prisijungė dar vienas neblaivus veikėjas (3,05 prom.). 18.25 val. kelyje Klaipėda–Jokūbavas 12 km aptiktas "VW Multivan", susidūręs su kita transporto priemone.

"VW Multivan" vairavo neblaivus 32 metų vyras.

Jau vakare, 22.13 val., policija sulaukė pranešimo iš Endriejavo gyventojo, kad kažkoks neblaivus pažįstamas asmuo sėdo į jo "VW Golf" automobilį tranzitiniais numeriais ir iš Endriejavo nuvažiavo Vėžaičių link.

Minėta mašina sustabdyta Klaipėdoje, ją vairavo 35 vyras, kuris į alkoholio matuoklį pripūtė 2,36 promilės.

Šis vairuotojas taip pat atsidūrė areštinėje.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS