Greitosios automobilyje iš ligonio kišenės iškrito kanapės | KaunoDiena.lt

GREITOSIOS AUTOMOBILYJE IŠ LIGONIO KIŠENĖS IŠKRITO KANAPĖS

Greitosios pagalbos medikai skubėjo gabenti priepuolio ištiktą vaikiną į ligoninę, bet iš jo kišenės iškritęs maišelis išdavė jo nuodėmę.

Balandžio 25 dieną medikai buvo iškviesti dėl jauno žmogaus neadekvataus elgesio namuose. Būta įtarimų, kad jį ištiko psichikos ligos paūmėjimo priepuolis.

Greitosios medicinos pagalbos ekipažas nesugebėjo susikalbėti su ligoniu. Medikai neturi teisės naudoti jėgą prieš pacientus, būtent todėl jiems neretai tenka kviesti policijos patrulių ekipažą.

Greitosios pagalbos automobilyje policininkai tramdė į ligoninę Bangų gatvėje vežamą vaikiną. Jis muistėsi, blaškėsi ir visais įmanomais būdais priešinosi pareigūnams.

Vieną akimirką iš nenurimstančio jaunuolio striukės kišenės iškrito maišelis su kažkokia medžiaga viduje.

Spalva ir kvapas išdavė, kad tai gali būti džiovintos kanapės.

Pareigūnai pradėjo ikiteisminį tyrimą dėl disponavimo narkotinėmis medžiagomis be tikslo jas platinti. Kažin, ar liga nepadės vaikinui išsisukti nuo atsakomybės.

Rašyti komentarą
Komentarai (2)

Ne tavo reikalas

@ Tik taip manau. Bled tu idijotas. Jis naudojo kanapes, kad tos ligos pasekmes susilpnintu ir galetu bent kazkiek normaliau gyventi. Aik shviestis tamsuoli.

Tik taip manau.

Piketuotojai piketave uz kanapiu iteisinima tegu sumoka uz jo gydyma.Juk jie noriu tokiu atveju daugiau.matyt turi tiksla prasigyventi.Mat vaikam paaiskino,kad kanapes gydo.Mat jie medikai.Manau jiem atimti vaikus.negalima leisti ju zaloti.

SUSIJUSIOS NAUJIENOS