Gyventojus pažadino šiurpus moters klyksmas | KaunoDiena.lt

GYVENTOJUS PAŽADINO ŠIURPUS MOTERS KLYKSMAS

Pirmadienio naktį garsus šauksmas ant kojų sukėlė įvairias pagalbos tarnybas, gyventojus. Kooperacijos g. 7 daugiabučio namo balkone tarsi ne savu balsu rėkė mušama moteris.

Apie 4–5 val. Klaipėdos policija gavo pranešimą, kad reikalinga pagalba patekti į butą, balkone moteris šaukiasi pagalbos. Į įvykio vietą nuskubėjus pareigūnams ir ugniagesiams nukentėjusioji buvo penktame aukšte.

Pastačius mechanines kopėčias, kartu su policijos pareigūnais ugniagesiai gelbėtojai pakilo į penkto aukšto balkoną. Į butą buvo įleisti policijos pareigūnai, jie toliau aiškinosi situaciją.

Moteris buvo sužeista, jai prireikė medikų pagalbos.

Klaipėdos apskrities vyriausiojo policijos komisariato Patrulių rinktinės pirmosios kuopos vadas Sigetomas Olšauskas teigė, kad klaipėdiečių šeimoje veikiausiai įvyko buitinis konfliktas.

„Buvo gautas iškvietimas dėl smurto artimoje aplinkoje. Į vietą atvykę gaisrininkai, policijos pareigūnai pateko į vidų ir toliau aiškinosi situaciją. Moteris ligoninėje“, – komentavo S. Olšauskas.

Rašyti komentarą
Komentarai (7)

....

Ar jums cia kas nors aisku? Balkone ne savo balsu reke moteris,o kodel? Apie vyra ar ka kita nei zodzio. Tokia informacija yra niekine,geriau visai nerasytu. Po mano langais ziauriai kniauke katinas, gal morcius?

Klaipediete

Tėvai ,matomai davė vardą iš savo vardu sudėta .Sige ir Tomas = Sigetomas

Ooo

Kas kaip nori taip duoda varda mastikit ka rasot.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS