Ieškos kelių chuliganų | KaunoDiena.lt

IEŠKOS KELIŲ CHULIGANŲ

Chuliganiškas manevravimas gatvėse – ne vienintelė eismo dalyvių problema. Vis dažniau pasigirsta pranešimų apie kumščiais eismo nesklandumus besiaiškinančius vairuotojus.

Antradienį vieną tokių incidentų stebėjo niekuo dėti Minijos ir Kalnupės gatvių sankryžoje atsidūrę žmonės. Apie jį policijai pranešė ir nukentėjusysis.

Apie 17.40 val. minėtoje sankryžoje kažkoks vyras išlipo iš savo vairuojamo automobilio "Fiat" ir pradėjo grasinti 35 metų kitos mašinos vairuotojui.

Netikėto išpuolio sulaukęs vyras išlipo iš savo automobilio ir iškart sulaukė smūgio kumščiu į veidą.

Būta ir antro smūgio, kurio metu smurtautojas nubraukė prieš jį stovėjusiai aukai nuo veido brangius akinius. Vėliau savininkas jų neberado.

Galiausiai vyrai sėdo į savo automobilius ir nuvažiavo. Smūgius patyręs klaipėdietis kreipėsi į teismo medicinos ekspertus ir šie konstatavo, kad nukentėjusiajam sumuštas veidas, be to, ant skruosto yra žaizda.

Nukentėjusysis kreipėsi į policiją, nurodė įvykio aplinkybes, apibūdino jį užpuolusį asmenį ir pranešė patyręs 500 eurų nuostolį.

Uostamiesčio pareigūnai ieško ir kito incidento, vykusio šviesiu paros metu judrioje gatvėje, kaltininko.

Penktadienio pavakare dviračiu važiavęs jaunas vyras pabeldė į Paryžiaus Komunos gatvėje pėstiesiems kelią užstojusio automobilio langą, prašydamas pasielgti žmoniškai.

Tai įsiutino mašinoje sėdintį keleivį, jis išlipo iš mašinos, sugriebė dviratininką už kuprinės, bet šiam pavyko išsisukti.

Tada chuliganus užrūstinusį vyrą jie vijosi automobiliu ir pakeliui pro keleivio pusės langą į jį paleido peilį.

Pareigūnams žinomi abiejų automobilių valstybiniai numeriai, ieškoma jų vairuotojų, aiškinamasi, ar jie dalyvavo minėtuose konfliktuose.

Rašyti komentarą
Komentarai (10)

Vardas*

Autiko "vadeliotojas" ne kaltas , kaip ir minejo liudininkai , kad ji paslido po ratais. Pirmieji variantai tik apsunkina to vadeliotojo gyvenima darbe.

...

Jau ir Lietuvoje GMO 'maisto' vartojimas plinta, ne onoras vietinį valdyt.

Nesuprantu

Ką tauta valgo , kad tiek durnių gatvėse , jau nebėr skirtumo nei amžiui nei mašinų pavadinime ar pagaminimo metuose . Jei anksčiau jaunims su " krūtom " lupenom mandravojo , tai daba kas netyng . Būtinai tur aplenkt , užlyst ir p!st per stabdį , šviesofors raudons nebesiskaito , perėjos jau parkavimuisi , net autikų vadeliotojai nebemasto kaip ir kur važiuoj .
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS