Jūra pasiglemžė pirmąją auką | KaunoDiena.lt

JŪRA PASIGLEMŽĖ PIRMĄJĄ AUKĄ

Penktadienį prieš pietus jūroje ties Girulių paplūdimiu nuskendo iš Rusijos atvykęs vyras. Gelbėtojai įspėja, kad savaitgalį maudynės gali būti taip pat pavojingos.

Iš ryto iki 10 val. virš gelbėtojų būdelių plevėsavo geltona, maudytis nedraudžianti vėliava. Po 10-tos situacija pasikeitė, pakilo bangos, atsirado stipri trauka į jūrą, buvo iškelta maudynes draudžianti raudona vėliava.

Apie 10.30 netoli kranto maudėsi trys vyrai, jie pajuto, kad srovė traukia į gilumą. Padėdami vienas kitam du vyrai išbrido į krantą, trečiasis ėmė skęsti.

Gelbėtojai suskubo į jūrą, bet kai pasiekė vyrą jis jau buvo gurkštelėjęs vandens. Ištrauktas į krantą žmogus sąmonės neatgavo. Nei gelbėtojų, nei medikų pastangos jį atgaivinti nepadėjo. Netrukus buvo konstatuota, kad 1953 metais gimęs Rusijos Federacijos pilietis mirė.

Tikrąją mirties priežastį nustatys teismo medicinos ekspertai.

Tai yra pirmasis uostamiesčio paplūdimiuose šią vasarą nuskendęs žmogus.

Gelbėtojai baiminasi artėjančio savaitgalio, mat įšilęs jūros vanduo vilioja nepaisyti įspėjimų ir raudonos vėliavos reikalavimo. Situacija pajūryje yra pavojinga, ir per išeigines bus didelės bangos, srovės intensyviai trauks į gelmę.

Penktadienio vidurdienį paplūdimiuose oras įkaito iki 27 laipsnių, vanduo sušilo iki 24 laipsnių.

Rašyti komentarą
Komentarai (18)

DĖL BANKO SNORAS UŽGROBIMO

GRYBĘ - KGB MAGNOLIJĄ Į KALĖJIMĄ!

poilsiautoja

Teksto autorei - ,,jau buvo gurkštelėjęs vandens'', čia rašoma apie žmogaus gyvybę, nereikia būti tokiai cinikei, o jei tai būtų Jums artimas žmogus, ar taip rašytumėt ?

Vj

As pats atvykau i pajuri 11 val.ir prie gelbetojo budeles plevesavo geltona veliava. Nuejus maudytis,uz kokiu 15 min.tik iskele raudona veliava ir gelbetojai aktyviai pradejo visus varyti is juros arciau kranto,tai buvo Giruliu papludimyje. O is straipsnio eina suprasti,kad zmogus nuskendo kai buvo raudona veliava... klaidinga info skleidziate!!!!
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS