Keisti vagys atsuko kraną ir išleido pieną | KaunoDiena.lt

KEISTI VAGYS ATSUKO KRANĄ IR IŠLEIDO PIENĄ

Šilutės rajono policijos komisariatas aiškinasi kodėl du devyniolikmečiai siautėjo viename ūkyje – vagišiai nuvarė automobilį bei iš ūkio įrenginių išleido pieną.

Į policiją kreipėsi 65 metų moteris, kuri pranešė, jog sekmadienį, apie 23 val. 30 min., kažkas pavogė kieme stovėjusį jos automobilį „Renault Kangoo“.

Apžiūrėjus statinius, aptikta, jog nuplėšta garažo pakabinama spyna, o jo viduje pasigesta dviejų elektrinių grąžtų.

Taip pat ilgapirščiai pateko į šalia garažo esantį nerakinamą pieno bloką, kuriame jie atsuko kraną ir išleido nenustatytą kiekį pieno. Nuostolis tikslinamas.

Dar tą patį vakarą pavogtas automobilis rastas apgadintas Šilutės rajono Tarvydų kaime. Šalia jo buvo neblaivūs vyrai. Du devyniolikmečiai prisipažino, jog tai jie nuvarė automobilį. Vyrai sulaikyti. Pradėtas ikiteisminis tyrimas.

Gairės: vagys, ūkis, pienas
Rašyti komentarą
Komentarai (7)

Pilietis

Gal ne ilgapirščiai o tiesiog žmonės kurie dirbo ir nebuvo apmokėta jiems už darbą.Tokiu būdu gal norėjo ”atsilygyti”Kodėl iš karto,kažkas labai blogas ,atėjo ir taip blogai pasielgė.

To pastabus

Perskaiciau straipsni keleta kartu,bet,kad atsuktu,,kranta" nepastebejau.Ar cia man akys aptemo,ar tamsta stipriau parukiai

na

siaučia ne vien pašalpiniai. Ypač mėgsta pasiautėti turtingų tėvų vaikeliai, nes jie iš patirties žino, kad tėvelių pinigėliai galinga jėga
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS