Klaipėdiečiai apie kiemuose apgadintus automobilius: greitai į penktą aukštą reikės neštis mašiną | KaunoDiena.lt

KLAIPĖDIEČIAI APIE KIEMUOSE APGADINTUS AUTOMOBILIUS: GREITAI Į PENKTĄ AUKŠTĄ REIKĖS NEŠTIS MAŠINĄ

Pastaruosius kelis mėnesius vis dažniau pasirodo gyventojų pranešimų dėl įvairiais būdais apgadintų automobilių. Vieni skelbė apie pradurtas padangas, kiti – apie išdaužtus automobilių langų stiklus, treti informavo apie nepažįstamuosius, besižvalgančius po užrakintų mašinų salonus.

„Debreceno 44 naktį niekam padangų nepradūrė?“ – „Facebook“ grupėje „Debreceno“ klausė anonimu norėjęs išlikti asmuo.

Po šiuo įrašu savo patirtimis pasidalijo keli šio kvartalo gyventojai.

„Man ir kažkada yra taip buvę. Kaip supratau, į kažkieno vietą buvau pasistačiusi. Kiekviename kieme yra savų idiotų“, – atviravo viena klaipėdietė.

„Esu girdėjusi, kad kažkoks „priedurnis“ turi neva „savo“ vietą ir, jei kas ten pasistato, tai sulaukia grasinančių raštelių“, – pridūrė kita.

Klaipėdiečiai piktinasi dėl tokios situacijos ir šaržuoja, kad netrukus dėl neadekvačiai besielgiančių kaimynų savo automobilį teks gabentis į namus.

Greitai į penktą aukštą reikės neštis mašiną.

„Greitai į penktą aukštą reikės neštis mašiną“, – ironizavo klaipėdietė.

Vienas vyriškis pasakojo, kad prieš kelias savaites prie Debreceno g. 32 namo kažkas išdaužė jo automobilio galinį stiklą.

Panašių įvykių nutinka ne tik Debreceno gatvėje. Pavyzdžiui, gruodžio pradžioje Minijos g. buvo aptiktas automobilis su dviem pradurtomis padangomis ir apgadintomis durelėmis.

Melnragėje, Žvejybos uosto rajone, Rumpiškės kvartale, ir kitur taip pat buvo skelbiama apie po automobilių aikšteles slampinėjančius nepažįstamuosius, neva kažko ieškančius užrakintų mašinų salonuose.

Klaipėdos apskrities vyriausiojo policijos komisariato Kriminalinės policijos informacijos analizės skyriaus duomenimis, nuo šių metų sausio 1 iki gruodžio 11 d. uostamiestyje buvo pradėti ikiteisminiai tyrimai dėl 31 transporto priemonės apgadinimo pagal Baudžiamojo kodekso 187 straipsnį.

„Įtariamieji nustatyti ir tyrimai baigti dėl septynių nusikalstamų veikų, nesant nusikaltimo sudėties ikiteisminiai tyrimai nutraukti dėl trijų transporto priemonių sugadinimo“, – informavo Klaipėdos apskrities vyriausiojo policijos komisariato Komunikacijos poskyrio vyriausioji specialistė Asta Kažukauskienė.

Rašyti komentarą
Komentarai (19)

Atsakymas klausimaZui

Ne tik po miestą :malamės". Kartais reikia ir toliau, kartais arčiau, užtat su nelengvais nešuliais. Su autobusais ar mikriais nuo durų iki vietos neprivažinėsi. Vasarą dar dar, o jeigu dar sveikata nekokia, kas nors su sąnariais senatvėje negerai, kai nieko sunkaus kelti negali, ką tada daryti? Lieka vienas sprendimas - nedidelis ir nebrangus automobiliukas, bet ir jį kažkur laikyti reikia.

Klausimaz

Ar išvis ta mašina Jums reikalinga? Maltis po miestą, kai mieste gerai veikia viešasis transportas.

Jis

Kaip suprast...Įtariamieji nustatyti ir tyrimai baigti dėl septynių nusikalstamų veikų, nesant nusikaltimo sudėties ikiteisminiai tyrimai nutraukti dėl trijų transporto priemonių sugadinimo“,...nu pipiec vobše
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS