Klaipėdiečiai siautėjo į Palangą skridusiame lėktuve | KaunoDiena.lt

KLAIPĖDIEČIAI SIAUTĖJO Į PALANGĄ SKRIDUSIAME LĖKTUVE

  • 9

Palangos oro uoste Valstybės sienos apsaugos tarnybos (VSAT) pareigūnai sulaikė reisu iš Kopenhagos atskridusius tris Lietuvos piliečius. Jie nepakluso orlaivio įgulos reikalavimams, triukšmavo ir taip kėlė grėsmę skrydžio saugumui. Du iš sulaikytųjų buvo girti.

Pirmadienį popiet Palangos oro uoste budėję VSAT pareigūnai iš oro uosto dispečerio gavo pranešimą apie tai, kad skrydžio iš Kopenhagos metu lėktuvo salone triukšmauja ir įgulos reikalavimų nepaiso trys vyrai. Prie trapo chuliganiškai besielgusią trijulę pasitikę pasieniečiai išsiaiškino, kad tai 30, 40 ir 57 metų klaipėdiečiai.

Išvydę uniformuotus VSAT pareigūnus ir pristatomi į pasieniečių patalpas jie nesipriešino ir elgėsi ramiai.

Nustatyta, kad du vyrai, 30 ir 40-ies uostamiesčio gyventojai, buvo padauginę alkoholinių gėrimų: jaunesniajam nustatytas 1,39 promilės, vyresniajam – 1,49 promilės girtumas. Trečias jų bendrakeleivis buvo blaivus, jis paleistas.

Abu neblaivius sulaikytuosius VSAT pareigūnai perdavė Palangos policininkams, kurie priims sprendimą dėl nuobaudos skyrimo.

Rašyti komentarą
Komentarai (9)

Клайпеда

Lietuva!!!Lietuva!!!Lietuva!!! BUK GIRTA!!!

Algis

Problema, ne techniniu priemoniu stokoje... "lietuviais esame mes gime". Banda lietuviu, statybos darbu "specialistu" pakeliui namo... Skandinavijoje alkoholis kainuoje nevaikiskai, todel po prailgusiu menesiu savo paties gobsumo engimo ir sunkios konkurencijos su rumunu, albanu, ir pan. specais statybos darbu rinkoje, nacistines ir ispuikusios skandinavijos, paskubejo savo tikraji ivaizdi parodyti. PRATRUKO! Ten i juos kaip i "kausus" ziuri, o jau lektuve- beveik namuose... Ziurekit, koks as kietas! Kodel nepradeti katapultuoti juos... Be parasiutu... Pakele "bangavima"- mygtuka paspaudei, ir nach. uz borto.

dk

Nesuprantu kaip jie galejo isinesti alkoholi i lektuva kai leidziama tureti rankiniame bagaze maksimum 100 ml skysciu??? Per patikrinima atima net skutimosi putas, losjona ir t.t jei tai daugiau nei 100 ml
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS