Klaipėdoje ginkluotas vyras gatvėje užpuolė moterį su kūdikiu | KaunoDiena.lt

KLAIPĖDOJE GINKLUOTAS VYRAS GATVĖJE UŽPUOLĖ MOTERĮ SU KŪDIKIU

  • 21

Klaipėdoje šeštadienį Šarlotės gatvėje peiliu ginkluotas vyras užpuolė 38 metų moterį su kūdikiu.

Kaip pranešė Klaipėdos policija, apie 15.30 val. moteriai stumiant vežimėlį su kūdikiu, priėjo vyras, kuris rankoje laikydamas peilį ėmė prie jos artintis.

Vyras sugriebė moterį už pečių ir kelis kartus keliu trenkė į veido sritį. Nukentėjusioji grumtynių metu išsilaisvino ir griebusi vežimėlį su vaiku pabėgo.

Grumtynių metu pamestas telefonas "Iphone", vertas 300 eurų.

Policija nurodo įtariamojo požymius - apie 40 metų, apie 180 cm. ūgio, vidutinio kūno sudėjimo, trumpų, šviesių plaukų, pailgo veido, kalbėjo lietuviškai. Dėvėjo juodą striukę su gobtuvu.

Galinčius suteikti informacijos prašome skambinti tel. 8700 60853, arba rašyti: andrius.motuzis@policija.lt

GALERIJA

  • Asociatyvi nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (21)

Anonimas

Iš nuotraukos tai joks čia vyras, tipiška merga.

Xcfvg

Ne svetimas manau priėjo,benamiai nepuola.Taip kad policijai reikėtų su nekentėjusia išsiaiškinti.

Rapolas

Panašus žmogus, atrodo benamis, dažnai lankosi Maximoje (trinasi prie taromato). Adresu – Malūnininkų g. 18, Klaipėda 92262. Tai nestebina, nes šalia yra ir nakvynės namai. Manau, kad policija daugiau naudingos informacijos galėtų gauti nuvykusi į minėtą parduotuvę ir pabendrausi su ten dirbančiais žmonėmis (pvz. apsaugos darbuotojais). Jie jį tikrai turėtų atpažinti, nes šis nuolatos drumsčia ramybę. Įtarimus sustiprina ir tai, kad neseniai netoli minimos parduoduvės (Klaipėdos poilsio parko teritorijoje) buvo įvykdytas antras užpuolimas. Dusinta jauna mergina.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS