Klaipėdoje mirė vaistais apsinuodijęs jaunas airis | KaunoDiena.lt

KLAIPĖDOJE MIRĖ VAISTAIS APSINUODIJĘS JAUNAS AIRIS

Klaipėdoje mirė jaunas airis. Vyro žūties aplinkybės kelia nemažai klausimų ne tik jo artimiesiems, bet ir policijos pareigūnams.

Ketvirtadienį apie 9 val. ryto Galinio Pylimo gatvėje esančiame viešbutyje 27-erių Airijos Respublikos piliečio pasigedo lietuvė jo draugė. Mergina apie dingusį iš kambario užsienietį papasakojo viešbučio administracijos darbuotojams, šie pranešė policijai.

Pareigūnai ėmėsi įprastų procedūrų: apžiūrėjo kambarį, kuriame gyveno vaikinas ir peržiūrėjo specialiųjų tarnybų darbo ataskaitas.

Dingusio airio kambarys buvo netvarkingas, jo daiktai buvo išvartyti.

Paaiškėjo, kad greitosios medicinos pagalbos ekipažas gavo pranešimą, jog apie 5 val. ryto prie degalinės, netoli Galinio Pylimo gatvės vaikštinėja keistas, panašu, ligotas vyras. Paaiškėjo, kad tai buvo tas pats užsienietis. Jis vaikštinėjo vilkėdamas vien apatiniais rūbais. Kalbinamas neatsakinėjo į klausimus, nesiorientavo aplinkoje. Todėl medikai negalėjo nustatyti jo asmenybės.

Ligoninėje buvo nustatyta, kad pacientas yra apsinuodijęs medikamentais, išgelbėti jo gyvybės nepavyko, apie 15 val. pranešta, kad jis mirė.

Užsieniečio draugė policininkams pateikė vaistus, kuriuos vartojo airis.

Pareigūnai pradėjo tyrimą mirties priežasčiai nustatyti.

Gairės: Klaipėda, airis, mirtis
Rašyti komentarą
Komentarai (12)

Anonimas

Visi tokie mandri! Protingi! Be zodziu! Sliundra kad miegojo su kitatauciu? Tai kad lietuviu jau nebiera , visi isvaziavo! Patriote? Kas pasake kad patriote? Kas tai nusprende? Gal jis buvo suzadetinis ar vyras? Niekas gi nezino kas kaip buvo! O jau visi bega teisti. Tam yra policija o ne tokie asilai kurie cia rasyneja!

sauliukas

Galesi ieskotis kito airio sliundra tu,su svetimtauciais miega lietuvos patrijotes,su zirgais lithujei netraukia

....

Kaip galejo padeti?????
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS