Klaipėdoje telefonų vagys įžūlėja | KaunoDiena.lt

KLAIPĖDOJE TELEFONŲ VAGYS ĮŽŪLĖJA

Išmanieji telefonai jau ne vienerius metus yra vagiamiausi daiktai. Šią savaitę klaipėdiečiai nukentėjo nuo nusikaltėlių pačiais neįtikimiausiais būdais, kurios istorijos turėtų tapti pamoka ir kitiems.

Ketvirtadienį uostamiesčio policijai pranešta apie apiplėšimą autobuse. 46-erių vyras skundėsi, kad apie 16 val. važiuodamas trečiojo maršruto autobusu ligoninės link patyrė didžiulį išgąstį ir neteko dviejų telefonų.

Prie pareiškėjo priėjo du nepažįstami vyrai ir pagrasino jam smurtu. Jie iš nukentėjusiojo striukės kišenės ištraukė du mobiliojo ryšio telefonus ir išlipo „Dragūnų" stotelėje.

Prarastus daiktus klaipėdietis įvertino 80 eurų.

27-erių vaikinas pranešė policijai apie prieš porą dienų įvykdytą vagystę. Antradienį apie 23 val, pasak jo, parkelyje šalia Taikos prospekto prie jo priėjo iš matymo pažįstama mergina, vardu Marija, ir paprašė paskolinti telefoną.

Jaunuolis padavė jai savo „Samsung Galaxy J7“, panelė pasitraukė į šalį, o po kelių minučių pareiškė, kad pasiskolintą telefoną iš jos kažkas pavogė. Savininkas pareiškė, kad jam padarytas nuostolis siekia 500 eurų.

Policininkai vis dar pastebi, kad patys pametę brangesnius telefonus asmenys, siekdami gauti draudimo išmoką, melagingai praneša apie jų pagrobimą. Neretai pareigūnams pavyksta išsiaiškinti klastą, tada pareiškėjui gresia baudžiamoji atsakomybė už melagingą pranešimą apie nebūtą nusikaltimą.

Rašyti komentarą
Komentarai (1)

Zenonas Priekuliškis

MANYČIAU JEIGU PER PRIEVARTĄ PRIEŠ TAVO VALIĄ ATIMA KOKĮ TAI DAIGTĄ TAVO AKIVAIZDOJE, TAI JOKIA VAGYSTĖ, TAI JAU PLĖŠIKAVIMAS.

SUSIJUSIOS NAUJIENOS