Klaipėdoje vagys siaubė kaimynus | KaunoDiena.lt

KLAIPĖDOJE VAGYS SIAUBĖ KAIMYNUS

Klaipėdoje, privačių bei naujos statybos namų kupinoje Žolynų gatvėje pirmadienį sukinėjosi vagys. Jiems pasisekė rasti nesunkiai pasiekiamo grobio. Nusikaltėliai stvėrė viską, ką galėjo.

Anksti ryte, apie 7.30 val., viename šios gatvės daugiabučių namų 38-erių šeimininkė pamatė, kad jos būste pabuvojo vagys, nors jokių įsilaužimo požymių moteris nepastebėjo.

Dingo namuose laikyti papuošalai, mobiliojo ryšio telefonas ir piniginė su grynaisiais. Nukentėjusioji pranešė policijai patyrusi 3,5 tūkst. eurų nuostolį.

Po valandos policininkai vėl vyko į Žolynų gatvę. Vos už keliolikos namų nuo pirmojo nusikaltimo vietos buvo apvogtas atvirame kotedžo kieme stovėjęs automobilis.

Nusikaltėliai išdaužė mašinos langą ir pagrobė salone buvusį hidrokostiumą, kaitavimo trapeciją, tris jėgos aitvarus ir kitus vertingus daiktus.

47-erių nukentėjusysis pranešė, kad jam padaryta žala vertinama 3,4 tūkst. eurų.

Klaipėdos miesto policijos kriminalistai bando aiškintis, ar abu nusikaltimus galėjo įvykdyti tie patys asmenys.

Jiems teks aiškintis ir kitą, keistą nusikaltimą. Klaipėdos miesto tvarkymo skyriaus vadovės pranešimą apie vertingos daikto vagystę. Lapkričio 20 dieną šalia Darželio ir Nidos gatvių sankryžos pasigesta lauko namelio katėms. Jis vertinamas 300 eurų.

Rašyti komentarą
Komentarai (2)

tik

kodel kai kriminalas liecia Klaipeda nutylima ar pagavo ir kas atliko nei pavardes nei tautybes buktai /dirba/ ateiviai? ir ko gero tai tiesa nes ju bijoma kad nepridarytu daugiau tai nuolaidziaujama ir tai mero kalte nes /ateiviu/ ten pilna ir dar su /pilietybe tai nejudink kol sveikas.....

byta

pagal jėgos aitvarus bus labai lengva atsekti kas pavogė :) yra kaitavimo klubai, vistiek ar mes į skelbimus ar patys naudos bus galima atpažint ur'odus o tada atkalt gerai ir sodint

SUSIJUSIOS NAUJIENOS