Klaipėdos nusikaltėlių taikiniai – dvidešimtmetės | KaunoDiena.lt

KLAIPĖDOS NUSIKALTĖLIŲ TAIKINIAI – DVIDEŠIMTMETĖS

Penktadienį Klaipėdoje apiplėšta dvidešimtmetė. Kitos dvi jos bendraamžės sumuštos naktiniame bare. Abiem atvejais nusikaltimais įtariamos jaunos merginos.

Penktadienio pavakarę į ligoninę kreipėsi 1997 metais gimusi mergina, kuri medikams paaiškino, kad apie trečią valandą nakties ją ir jos draugę bare Danės gatvėje sumušė nepažįstamos merginos. Nukentėjusiajai diagnozuotas veido sumušimas bei nosies kaulo lūžis. Ji gydoma ambulatoriškai.

Tą pačią dieną į uostamiesčio policiją kreipėsi kita 20-metė. Ją apie pusė aštuonių vakaro Varpų gatvėje matyta mergina timptelėjo už rankos, o kita pagrobė jos 600 eurų vertės telefoną ir pabėgo. Nukentėjusioji teigė, jog plėšikė – maždaug 15-16 metų amžiaus, žemo ūgio, stambaus kūno sudėjimo, vilkėjo juodais rūbais.

Gairės: nusikaltimai
Rašyti komentarą
Komentarai (5)

R

3 ryto? Be palydovų ? Dabar visos šl. ir barakudos dirba savo teritorijose. -- Konkurencija ! Pasirodys dar kart.........

bobute

kadaise, mobilu bijojome net issitraukti....o dabar kas - visur nosis sukise. Cia grobis . Rekia daugiau per Balticum bei mokyklose aiskinti, kad neasiafisuotu su mobiliis, jie dabar brangus. O vagystes ir apiplesimai tik dides.Nieks nekalts, kaip komentuoja, nereik viesintis......kad turi brangu daikta.....

Sigitas

Ko stebėtis tie vadinamieji bernai perdavė patirti savo mergom ir dabar jie šlitinėja ieškodami aukos. Taip sudarę jungtinę nusikaltimų rangą. Pavasaris tik įpusėjo , o kas tada bus per patį vasaros įkarštį. Blogai kai reikia konstatuoti, kad auga ypač jaunų nusikaltėlių kartą. Jie gi šeimos šilumos neturi, neturi jokio dooro užsiėmimo.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS