Klaipėdos pajūryje – žmogaus kūno dalys | KaunoDiena.lt

KLAIPĖDOS PAJŪRYJE – ŽMOGAUS KŪNO DALYS

Penktadienį prieš vidurdienį į Klaipėdos paplūdimius jūros bangos išplovė dvi žmogaus pėdas. Gali būti, kad tai ilgai ieškoto jauno klaipėdiečio palaikai.

Policijai apie abu radinius pranešta valandos intervalu.

10.40 val. bendruoju pagalbos telefonu pranešta, kad prie šiaurinio molo žmogui reikia pagalbos. Kai atskubėjo policininkai, paaiškėjo, kad poilsiautojas pajūryje aptiko žmogaus kojos dalį, o tiksliau – jos pėdą.

11.50 val. Melnragės centrinės gelbėjimo stoties gelbėtojai pakrantėje pastebėjo kitą pėdą. Abi jos vandenyje buvo ne vieną dieną.

Kol kas nepranešama, ar tai vyro pėdos ir ar abi jos gali priklausyti vienam asmeniui.

Į įvykio vietą išskubėjo Klaipėdos miesto policijos komisariato operatyvinė pareigūnų grupė. Apžiūrimi ne tik radiniai, bet ir jų radimo vieta. Tikėtina, kad bangos artimiausiu metu atiduos ir visą kūną.

Pajūryje jau porą savaičių artimieji žvalgosi, kada jūra atiduos, kaip įtariama, nuo molo nušokusio 20-mečio klaipėdiečio kūno.

Ar rastosios pėdos gali būti šio vaikino, turėtų nustatyti specialistai, labiausiai tikėtina, kad bus atlikta DNR ekspertizė.

GALERIJA

  • Klaipėdos pajūryje – žmogaus kūno dalys
„Klaipėdos paplūdimių“ nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (9)

Zenonas Priekuliškis

kadangi atvyko netgi pol. oper.grupė, pagal pėdų gulėjimo kryptis ir jų buvimo vietą, labai greitai suras kitas kūno dalis ir nustatys asmenybę.

Motulė

su neklaužadom nejuokauja..

Dyda

Nu tikekimes kad ne to berniuko palaikai ://///
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS