Mažosios kaliningradietės išgelbėti nepavyko | KaunoDiena.lt

MAŽOSIOS KALININGRADIETĖS IŠGELBĖTI NEPAVYKO

Klaipėdos vaikų ligoninės medikams antradienį teko konstatuoti mažos mergaitės mirtį. Visos uostamiesčio greitosios medicininės pagalbos specialistų pastangos buvo bergždžios.

Antradienį iš Kaliningrado srities į Kauną važiavo šeima su ketverių metų mergaite. Tėvai vežė dukrelę į Kauno klinikas pasitikrinti.

Mergaitė sirgo, jai Vokietijoje buvo išoperuotas smegenų auglys.

Nidoje pasienio poste vaiką ištiko klinikinė mirtis.

Jos gelbėti atskubėjo trys greitosios pagalbos ekipažai. Pakeliui mergaitę perėmė Kauno medikų brigada. Visus 50 kilometrų nuo Nidos iki Klaipėdos vaikų ligoninės medikai atliko reanimavimo manipuliacijas.

Klaipėdos vaikų ligoninę mažoji pacientė pasiekė jau negyva. Šioje ligoninėje mažylė praleido vos 15 minučių.

Rašyti komentarą
Komentarai (30)

Anonimas

Kažkas kiršina, kursto tautinę nesantaiką. Tą mes ir turime matyti ir atskirti keikūną nuo piktavalio.

Anonimas

o ka mes nepadejo kiek galejome mes ne dievai ,,,buvo 3 greitosios bet yra kaip yra , o pas musu nesigydo is kitur atvaziave zmones o ka mes negydom,,,,,, oka cia jus rasot kad mes tokie ir anokie mumis pstoviai zeminat kaip tauta paziurekite patys i save kokius komentarus raset prazioje apie musu medicina,,,,,,pradekit nuo saves analizuoti,

Ne rusas-Lietuvis

O kiek lietuviu veze ir tebeveza vaikus ir kitus giminaicius i Rusija kamieniniu lasteliu persodinimui ir kt.Kiek lietuviu matome sviesa deka Fiodorovo kliniku Maskvoje ir Odesoje.Kodel viskas kas gera pasimirsta greitai,o kas bloga lieka ir bujoja,kaip piktzole.Lietuvis lietuvi skandina dazniau nei koks kitatautis.Hitleris ne visa Vokietija,Musolinis ne visa Italija,Putinas ne visa Rusija.Tai ne liaudis,tai-politika.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS