Ministerija dėl patikėto turto iššvaistymo kreipėsi į prokuratūrą | KaunoDiena.lt

MINISTERIJA DĖL PATIKĖTO TURTO IŠŠVAISTYMO KREIPĖSI Į PROKURATŪRĄ

  • 1

Žemės ūkio ministerija gegužės 29 d. kreipėsi į Klaipėdos apygardos prokuratūrą dėl Vytauto Mockaus, laikinai ėjusio „Klaipėdos žuvininkystės produktų aukciono" direktoriaus pareigas, neteisėtų veiksmų vadovaujant įmonei.

Įvertinus kai kurias V. Mockaus sudarytas sutartis bei atliktas finansines operacijas, ministerijai kilo įtarimų, kad V. Mockus galėjo apgaule savo ar kitų naudai įgyti svetimą turtą, pasisavinti, iššvaistyti jam patikėtą ar jo žinioje buvusį svetimą turtą ir tokiais savo veiksmais galimai padarė nusikalstamas veikas. Prokuratūros prašoma įvertinti susidariusią situaciją ir prireikus imtis procesinių veiksmų.

Bendrovė „Klaipėdos žuvininkystės produktų aukcionas" buvo įsteigta 2004 m., siekiant padėti žvejams – aukciono būdu tarpininkauti tarp pirminio žuvies pardavėjo ir pirkėjo, realizuojant ir įsigyjant žuvininkystės produktus. Aukcionas jau senokai nebeteikė tarpininko tarp žvejų ir pirkėjų paslaugos, buvo nuostolingas, tačiau dėl atliktų į įmonę investicijų bei verslo galimybių galiausiai buvo apsispręsta bendrovę išsaugoti ir privatizuoti.

Rašyti komentarą
Komentarai (1)

zinau

pagaliau susidometa!!!

SUSIJUSIOS NAUJIENOS