Naktį Klaipėdoje pagavo vagiantį paauglį | KaunoDiena.lt

NAKTĮ KLAIPĖDOJE PAGAVO VAGIANTĮ PAAUGLĮ

Klaipėdoje šeštadienio naktį bandyta apvogti vienos bendrovės patalpas. Įvykio vietoje sulaikytas vagis – gerai policijai pažįstamas paauglys.

Signalizacija uostamiesčio Birutės gatvėje esančios bendrovės patalpose suveikė 2.47 val. Saugos tarnybos darbuotojai greitai buvo vietoje ir sulaikė ketinusį pasipelnyti svetimu geru asmenį.

Paaiškėjo, kad įsibrovėlis – gerai policininkams pažįstamas 17-metis. Nuo mažumės vagystėmis ir įvairiais kitais nusikaltimais garsėjantis paauglys apsaugininkų perduotas policijai.

Vaikinas šį kartą uždarytas į areštinę.

Kažin, ar šį kartą teismas vėl išleis jį į laisvę, argumentuodamas tuo, kad vaikinas turi kur gyventi ir gailisi dėl bandymo apvogti bendrovę? Paprastai, nepilnamečių stengiamasi iki teismo nelaikyti už grotų, tačiau kitų poveikio priemonių jiems perauklėti ar bent apsaugoti žmones nuo jų piktadarybių dažniausiai nėra.

Gairės: vagis, vagystė, paauglys
Rašyti komentarą
Komentarai (5)

Anonimas

DAUGIau viska liberelizuokime,tai bus labai gerai..Kodel panaikinti istatymai,kad galima sodinti nuo 14 metu,arba kolonija.O dabar grynas "bardakas".Ir bus dar ne to.

...

Na bet... KAS drįso paauglio saviraiškos LAISVĘ varžyt??? - UH ta velnio Š., kada ją velniai nujos?

Nuomone

Nu ir as galvoju ka jis iki siol veike laisvej?Policijai gerai zinomas,nu paauglys,bet dare nusikaltimus kaip didelis.Teisesauga visai saves nebegerbia,bet koks paauglys turi daugiau teisiu,gal laiku sudrausminus,butu pristabdes savo nusikalstama veika,bet teisesauga zinojo ir leido.Ar ne cirkas?
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS