Paaiškėjo, kad mįslingai gyvūnų aptvare mirusi moteris – žinoma mediumė G. Asipauskaitė | KaunoDiena.lt

PAAIŠKĖJO, KAD MĮSLINGAI GYVŪNŲ APTVARE MIRUSI MOTERIS – ŽINOMA MEDIUMĖ G. ASIPAUSKAITĖ

  • 31

Šeštadienį paaiškėjo, kad mįslinga mirtis sodyboje įrengtame gyvūnų aptvare ištiko televizijos projektuose pagarsėjusią Gražiną Asipauskaitę.

Penktadienį socialiniuose tinkluose žinia apie netikėtą moters mirtį pasklido po to, kai savo skausmu pasidalijo mirusiosios sesuo. Pats faktas sukrėtė daug moterį pažinojusių ir iš drąsių pasisakymų televizijoje ją įsiminusių žmonių.

Apibūdinusią ją kaip seserį, mamą, dukrą, draugę G. Asipauskaitės sesuo neslėpė sielvarto – šis praradimas jai niekada neleis atsigauti.

Ugniagesiai, portalui pasiteiravus apie moters mirtį Kretingoje teigė, kad ji buvo rasta lūšies aptvare. Socialinių tinklų komentatoriai tikino, kad tai yra ne lūšis, o moters išgelbėtos Abisinijos katės.

Kol kas apie G. Asipauskaitės mirties priežastį nieko nežinoma. Visus atsakymus į policijai ir artimiesiems kylančius klausimus turės atsakyti teismo medicinos ekspertai, kurie darbo imsis tik pirmadienį.

Rašyti komentarą
Komentarai (31)

Indre

Vargse moteris, negana,kad mylimi gyvunai buvo anksciau atimti tai ir pati numire. Kaip kuriam skirti. Uzuojauta likusiems artimiesiems

Cha,kažkaip tokios

nežinojau,kol nenumirė.A.A.

Įtariu

Ji buvo ir būrėja. Pikti kerai prie to prisidėjo.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS