Pajūrio keliuose – girti vairuotojai | KaunoDiena.lt

PAJŪRIO KELIUOSE – GIRTI VAIRUOTOJAI

Girti vairuotojai turėtų būti prilyginami žudikams ir griežčiausiai baudžiami – taip kalba ne tik nukentėjusiųjų artimieji, bet ir policininkai. Tačiau nepaisančių griežtų draudimų pasitaiko vis dar kasdien.

Penktadienį vakare vienas klaipėdietis pranešė policijai apie įtartinai vairuojamą automobilį. Prieš 21 val. Statybininkų prospekte policininkai sustabdė automobilį „Ford Focus“ ir patikrino jo vairuotojo blaivumą.

Alkoholio matuoklis parodė rekordinius skaičius – 3,17 prom. Tiek į prietaisą įpūtė 31 metų vyras, kuris namo negrįžo, nes nakvojo areštinėje, kaip ir dar du tą pačią dieną įkliuvę vairavę girti vairuotojai.

Apie 16 val. Klaipėdos priemiestyje, Slengių kaime, prie parduotuvės, automobilis „Toyota“ atsitrenkė į automobilį „Opel“. Vairuotojas nesustojo, jis nuvažiavo į stovėjimo aikštelę.

Apgadino automobilio savininkas iškvietė policininkus, šie 67 metų tojotą vairavusiam vyrui nustatė 2.79 prom. ir jį sulaikė.

Dar vienas neblaivus vairuotojas tą pačią dieną, apie 12 val., buvo pareigūnų sustabdytas Kretingoje, Kęstučio gatvėje. „Opel Vectra“ vairavęs vyras į matuoklį įpūtė 1,68 prom.

Šie vyrai neteks teisės vairuoti, o galbūt ir praras savo transporto priemones.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS