Pajūryje rastos pėdos – suaugusio vyro | KaunoDiena.lt

PAJŪRYJE RASTOS PĖDOS – SUAUGUSIO VYRO

Liepos viduryje Melnragės paplūdimyje kelių šimtų metrų atstumu viena nuo kitos rastos žmogaus dalys. Ne vieną dieną vandenyje mirkusios pėdos buvo tiriamos, bandyta aiškintis žmogaus asmenybę. Po dviejų mėnesių šioje byloje aiškumo atsirado nedaug.

Paskutiniąją rugpjūčio dieną teismo medicinos ekspertai Klaipėdoje gavo tarpinius tyrimo duomenis. Nustatyta, kad abi pėdos priklauso tam pačiam asmeniui – suaugusiam vyrui.

Kol kas daugiau žinių nėra.

Kai liepą jūra išplovė į krantą pėdas, tikėtasi sužinoti, ar tai nuo birželio pabaigos ieškomo 20-mečio klaipėdiečio palaikų dalys.

Būta pagrįstų spėjimų, kad vaikinas nuskendo nušokęs nuo šiaurinio molo. Artimieji sulaukė vaikino išsiųstos atsisveikinimo žinutės.

Vėliau Melnragėje, ant jūros kranto, rastas bangų išplautas vienas ieškomo jaunuolio batas, apraizgytas jūros žolių.

Ant molo buvo palikta jo striukė. Panašu, kad jis pats ją ten paliko. Vilčių rasti dingusįjį gyvą nebebuvo.

Būdamas gyvas vaikinas ilgai bendravo su psichologu, anksčiau buvo teisiamas.

Artimųjų teigimu, pastaruoju metu jam susidėjo pernelyg daug problemų, su kuriomis vaikinas nesugebėjo susitvarkyti.

Kelias savaites iš eilės giminaičiai, artimieji ir net nepažinoję šio vaikino žmonės rinkdavosi prie šiaurinio molo ir vaikštinėdavo pajūriu, tikėdamiesi rasti jūros grąžintą vaikino kūną. Tačiau paieškos buvo bevaisės.

Policininkai ieško dar vieno žmogaus, nuskendusio prieš metus.

Ar rastosios pėdos gali būti vasarą nuo šiaurinio molo nušokusio vaikino, tikėtasi sužinoti iš DNR tyrimo. Tačiau šios ekspertizės išvadų policija dar nesulaukė.

Tikėtina, kad jos pasieks uostamiesčio policininkus jau netrukus.

Prie molų nuskendusių žmonių kūnai ne visada išplaukia, tad gali atsitikti, kad ir šiuo atveju artimiesiems bus atiduotos tik mirusiojo pėdos.

Laidojimo namų "Aterna" darbuotojai tikino, kad panašiais atvejais žmonės elgiasi įvairiai.

Vieni surengia laidotuves ir laidoja jiems atiduotas artimojo kūno dalis, jeigu randamos kitos dalys, jos vėliau be papildomų apeigų palaidojamos į tą patį kapą.

Panašiai kalbėjo ir kunigas Vladas Gedgaudas. Pasak jo, niekur nėra parašyta, kas laikytina velioniu. Visos kūno dalys yra mirusiojo palaikai ir gali būti laidojamos su bažnytinėmis apeigomis. Kaip tai daryti, apsisprendžia artimieji.

Rašyti komentarą
Komentarai (5)

Nėra

Informacijos, tai rašykite apie paukštelius bitutes, o ne nuo pat ryto terorizuokite žmones tokiom nesąmonėm.Sužinosite DNR, paskelbsite, ir pageidautina netraumuojančią visuonenės info. Žmonęs serga psichinėmis ligomis, stresuoja, o jūs tikrai nepadedat.

kazkas

su narkotikais matomai.

Mokesciai Vogiami

uostas moka LABAI daug.o strukturos nera
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS