Pareigūnai žaibiškai sulaikė senolę terorizavusį sukčių | KaunoDiena.lt

PAREIGŪNAI ŽAIBIŠKAI SULAIKĖ SENOLĘ TERORIZAVUSĮ SUKČIŲ

  • 8

Vos dvi valandas sukčius galėjo džiaugtis iš patiklios senolės išviliotais pinigais – jį sulaikė greitai į įvykį sureagavę policijos pareigūnai.

Klaipėdos apskrities vyriausiojo policijos komisariato duomenimis, antradienį 1937 m. gimusi senjorė pranešė, kad tą pačią dieną, apie 16 val., į jos namus Rumpiškės gatvėje, Klaipėdoje, atėjęs teisėsaugos pareigūnu apsimetęs vyriškis apgaulės būdu išviliojo 150 eurų ir banko kortelę, kuria pasinaudojęs iš bankomato pasiėmė 850 eurų.

Tačiau vyrui to pasirodė negana – netrukus senjorė sulaukė dar vieno skambučio, neva reikia patikrinti jos turimus pinigus, ar šie nepadirbti. Moteris pati nuėjo į banką, paėmė 2900 eurų ir atidavė juos į namus atėjusiam vyrui.

Viso sukčius iš senjorės gavo 3900 eurų.

Vos po poros valandų, apie 18 val., Klaipėdos policijos komisariato tyrėjas bei Nusikaltimų nuosavybei tyrimų valdybos 2-ojo skyriaus viršininkas sulaikė šiuo nusikaltimu įtariamą, ne kartą teistą 1979 m. gimusį klaipėdietį. 

Vyras uždarytas į Klaipėdos apskrities vyriausiojo policijos komisariato areštinę.

Rašyti komentarą
Komentarai (8)

Gal apsimesti Skverneliu

ir eiti per butus ieškoti padirbtų eurų?

...

Chm: "... reikia patikrinti jos turimus pinigus, ar šie nepadirbti. Moteris pati nuėjo į banką, paėmė 2900 eurų " - ir kiek tame banke buvo padirbtų pinigų?..

Moteris

Recidivystai bujoja ??? Kaip tokie atlieka jei NEPASITAISO? ISEJE, JIE TURI TAPTI KITOKIAIS. KOKIA GEDA, apvogti silpna mociute..kuri daug metu is pensijos taupe. Juk nenorime kad senjorai butu nasta, tai jie ir taupo, kad butu galima susimoketi patiems uz paslaugas..gydyma... o cia TOKS 40 metu vyras stumia MOTERI I NEVILTI, atima jegas... Noriu PADEKOTI POLICIJAI, kuri operatyviai sulaike BAISU pilieti, tegul teismas
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS