Pilnomis kišenėmis kanapių – į senamiestį | KaunoDiena.lt

PILNOMIS KIŠENĖMIS KANAPIŲ – Į SENAMIESTĮ

Pajūryje savaitgalį vyksta nemažai jaunimo muzikos renginių. Nors lietuvaičiai žino, kad mūsų šalies įstatymai yra labai griežti marihuanos vartotojams ir net už vieną jos dozę gali būti patraukti baudžiamojon atsakomybėn, nesibaimina „žolę“ vartoti arba nešiotis kvaišalus viešose vietose.

Penktadienį uostamiesčio centre dirbo gausios pareigūnų pajėgos. Jie užtikrino viešąją tvarką kruizinių laivų terminale, kur uždaroje teritorijoje iki paryčių vyko festivalis „Roko naktys“, prižiūrėjo tvarką ir senamiestyje vykstančių renginių vietose.

Prieš 20 val. Klaipėdos senamiestyje, Didžiojo vandens gatvėje policininkai tramdė viešosios tvarkos pažeidėjus. Patikrindami jaunuolių kišenes pas 23-ejų metų vaikiną policininkai rado žalios spalvos augalinės kilmės medžiagos.

Jaunuolis buvo sulaikytas ir uždarytas į areštinę.

Rašyti komentarą
Komentarai (4)

Tarp kitko

Nebeturit ka rasyt ar maza problema norit padaryt didele? Ir kabint makaronus zmonem ant ausu. Policija pagauna jaunuoli su 5g zoles ir uzdaro ji 2 metam. O kai pagauna daug kartu teista lietuvos pilieti su 1,5kg kokaino, tai paleidzia ji uz 20k € uzstata - tikras teisingumas. Uzteks versti maza problema didele ir dumt zmonem akis tais nereiksmingais straipsniais. Parasykit apie korumpuotus valdininkus. Kuriu sprendimais visas tas brudas atvezamas pas mus i namus. Kvaili, trumparegiai, bailiai...

Taboras

Sulaikė narkotikų baroną

Back in Ussr

O galejo ir nusauti jaunuolius ir dauguma pritartu.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS