Pirmoji ilgojo savaitgalio kregždė | KaunoDiena.lt

PIRMOJI ILGOJO SAVAITGALIO KREGŽDĖ

Klaipėdiečiai ėmė linksmintis jau prieš ilgąjį savaitgalį. Vieną tokį dėl svaigalų liežuvį sunkiai beapverčiantį vairuotoją pareigūnai sulaikė dar penktadienį. Pradžioje „herojus“ bandė papirkti policininkus, vėliau priešinosi, mėgino bėgti, bet galiausiai atsidūrė areštinėje.

Penktadienio naktį, apie 3 val., Klaipėdoje, Kretingos gatvėje, patruliai pastebėjo, kaip prie naktinės parduotuvės dideliu greičiu ir be šviesų pajudėjo automobilis „VW Sharan“.

Tai sukėlė įtarimą, todėl policininkai minėtą mašiną sustabdė. Nespėjus prieiti, iš jos išlipo vairuotojas, kuris buvo akivaizdžiai neblaivus, bendraujant nuo jo sklido stiprus alkoholio kvapas, vyras kalbėjo nerišliai.

Asmens paprašius pateikti dokumentus, jis jų nepateikė, vis kartojo, kad nori susitarti. Vairuotoją pareigūnai kelis kartus įspėjo, kad už bandymą papirkti yra numatyta baudžiamoji atsakomybė, tačiau jis į tai dėmesio nekreipė, toliau vengė pateikti dokumentus ir prašė susitarti.

Asmeniui policininkai kartojo, kad susitarti nepavyks, tada vairuotojas demonstratyviai atkišo savo piniginę ir pasakė, kad ją atiduoda, o pats eina namo.

Staiga vyriškis pradėjo bėgti, nepakluso pareigūnų reikalavimams sustoti, vengė sulaikymo, stabdomas aktyviai priešinosi. Galiausiai 39-erių smarkuolis sulaikytas ir pristatytas į komisariatą.

Rašyti komentarą
Komentarai (4)

Pirmam

Jeigu nežinojai, tai tarptautinė,o ne sovietinė šventė.

As

Tikrai pavydas:D

pajuodėliui

Nenori - nešvęsk. O gal pavydas bambą graužia ?
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS