Plėšikas aukos tykojo laiptinėje | KaunoDiena.lt

PLĖŠIKAS AUKOS TYKOJO LAIPTINĖJE

Klaipėdos policijos pareigūnai negali patarti senjorams, kaip apsisaugoti nuo plėšikų. Ne viena pagyvenusi moteris buvo apiplėšta savo namo laiptinėje, kur jautėsi saugi.

Būtent taip atsitiko 78-erių klaipėdietei, kai trečiadienį, prieš 14 val., grįžo į savo namus, esančius Taikos prospekto pradžioje.

Moteris lipo laiptais, kai aikštelėje tarp antrojo ir trečiojo aukštų ją pasitiko nepažįstamas vaikinas.

Jis stvėrė pensininkės rankinę ir staigiai ją patraukė į save.

Klaipėdietė buvo silpnesnė už nusikaltėlį, nors ir bandė išlaikyti rankinę, bet vaikinas ją išplėšė ir pabėgo.

Nukentėjusioji nugriuvo ir susitrenkė kaktą, be to, jai patemptas rankos riešas.

Kaip ir galima buvo tikėtis, tą pačią dieną rankinė buvo rasta netoliese, Bijūnų gatvėje, ant žolės. Vagis išsitraukė tik piniginę, kurioje buvo apie 20 eurų, pensininko pažymėjimas ir banko kortelė.

Policininkai ieško nusikaltėlio, kurį auka apibūdino. Jis yra apie 20 ar 22 metų, apie 165 cm ūgio, vidutinio kūno sudėjimo, apvalaus veido, vilkėjo tamsia sportine striuke, mūvėjo mėlynomis džinsinėmis kelnėmis.

Pagyvenusias moteris dažniausiai plėšti ryžtasi narkomanai. Tikėtina, kad pareigūnai netrukus sučiups šį plėšiką.

Rašyti komentarą
Komentarai (5)

---

reik nepalikinet atidaru duru

Anonimas

PAGRINDINIŲ PINIGŲ PASKIRSTYMAS (walterchristine001@gmail.com) whatsapp: 001-484-831-7681 Turiu kapitalą, kuris bus naudojamas trumpalaikiam ir ilguoju laikotarpiu paskolinti nuo 2000 iki 900 000 eurų visiems, kurie nori gauti šią paskolą. 2% palūkanų per metus pagal parengtą sumą, nes būtent aš nesu pažeidęs grąžinimo aktą. Galite mokėti maksimumą nuo 3 iki 25 metų, priklausomai nuo pasiruošimo kiekio. Tai yra už jus matyti mėnesinius mokėjimus. Aš prašau jus kaip ranka rašytą patvirtintą skolos pripažinimo ir net kai kuriuos dokumentus pateikti. Conctatti: walterchristine001@gmail.com Conctatti: walterchristine001@gmail.com

Linui

Linai, ar bent supranti, ką tau duos kamera ? Kameros pagalba, tu galėsi pasižiūrėti ir pasidžiaugti kaip tave apvogė. Ar kamera apsaugos tave nuo vagystės ???????????
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS