Plikledis Klaipėdoje sukėlė chaosą: pasipylė daugybė avarijų | KaunoDiena.lt

PLIKLEDIS KLAIPĖDOJE SUKĖLĖ CHAOSĄ: PASIPYLĖ DAUGYBĖ AVARIJŲ

Naktį į ketvirtadienį pajūryje spustelėjęs šaltukas pridarė bėdų vairuotojams. Vienas greičio mėgėjas pakeliui į Melnragę visiškai sumaitojo savo automobilį. Ryte pietinėje miesto pusėje dėl slidžių gatvių būta susidūrimų, susidarė kamšatys.

Naktį automobilis BMW važiuodamas P. Lideikio gatve, nuslydo nuo kelio ir buvo sumaitotas. Tikėtina, kad vairuotojas nepasirinko saugaus greičio. Pirminiais duomenimis, vairuotojas liko beveik sveikas, jis tik truputį apsibraižė.

Ryte Klaipėdos pietinėje pusėje gatvės buvo padengtos ledu, gatvės nepabarstytos, todėl daugybė automobilių pateko į metalinėmis vadinamas avarijas. Nors žmonės nebuvo sužaloti, susidarė kamšatys.

Prieš 8 val. susidarė milžiniška automobilių kamšatis Statybininkų prospekte. Mat sankryžoje su Gedminų gatve būta automobilių susidūrimo. Automobilių eilė nusidriekė iki pat Šilutės plento.

Panašiu metu būta mašinų susidūrimo ir žiedinėje Taikos ir Baltijos prospektų sankryžoje.

Transporto žiedai buvo be galo slidūs, vos įsukę automobiliai slydo į šonus, mašinos judėjo vos kelių kilometrų per valandą greičiu.

Vairuotojai koneveikė gatvių prižiūrėtojus, nepasirūpinusius pabarstyti gatvių.

GALERIJA

  • Plikledis Klaipėdoje sukėlė chaosą: pasipylė daugybė avarijų
  • Plikledis Klaipėdoje sukėlė chaosą: pasipylė daugybė avarijų
  • Plikledis Klaipėdoje sukėlė chaosą: pasipylė daugybė avarijų
  • Plikledis Klaipėdoje sukėlė chaosą: pasipylė daugybė avarijų
"Klaipėdos" skaitytojo nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (33)

Kelininkas

Su kiaules metas!!!

zemkasa saunuoliai

reikia ismokti vairuoti, o nelekti kaip nuo by.... nutrukus. dirbu visa nakti vazineju slidzia danga ir jokiu problemu nematau.reikia su protu vairuoti o ne su apacia galvoti.pas mus pajuri ziemos net nera. ziema reikia anksciau atsikelti ir spesi i darba saugiai nuvaziuoti.

R

Kaip visada kelininkai kalti , nors pats asmeniškai mačiau kaip jau 3 val nakties barstė gatvėse druska . Ir kada išmoksit galva galvoti atsikėlę ryte važiuodami į darbą
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS