Po klaipėdiečių butus vaikšto ne ukrainietės | KaunoDiena.lt

PO KLAIPĖDIEČIŲ BUTUS VAIKŠTO NE UKRAINIETĖS

Aferistės toliau vaikšto po klaipėdiečių butus. Veikiausiai tai tos pačios moterys, kurios Žvejybos uosto rajone praėjusią savaitę slampinėjo po daugiabučius, tvirtindamos esą jos – pagalbos ieškančios ukrainietės.

Tačiau klaipėdiečiai sunerimę tiek dėl savo turto, tiek dėl patiklių garbaus amžiaus kaimynų, galinčių pakliūti į apsimetėlių pinkles.

Praėjusią savaitę Žvejybos uosto rajone gyvenanti moteris perspėjo kaimynus, kad Poilsio g. į daugiabučių namų duris beldžiasi ukrainiete apsimetanti moteris su dukra ir aiškina, kad jai reikia pagalbos. Tačiau uždavus klausimų, jokių duomenų apie save neteikia.

Klaipėdiečiai tvirtino, kad ta pati moteris lankėsi ir Šturmanų g. esančiame daugiabutyje.

Dar vieną panašią istoriją feisbuke papasakojo ir kita klaipėdietė. Tik šį kartą veiksmas vyko Žardės rajone. Moteris taip pat norėjo įspėti, kad gyventojai bet kam durų neatidarytų.

Aiškiai buvo matyti, kad moterys – čigonės.

„Po mūsų daugiabutį namą, esantį Žardės ir šalia esančiame rajone, vaikšto tamsaus gymio moterys, apsimetančios badaujančiomis ukrainietėmis. Viena jų sako, kad turi mirštantį vaiką ir neturi vaistų. Protingesni žmonės nelabai jas įsileidžia, bet jos – gudrios. Dar stovėdamos lauke paskambina telefonspyne ir sužino, kad būtent tame bute tikrai yra žmogus. Po to nuo jo neatstoja. Stovi nors ir dešimt minučių. Man teko pačiai atidaryti duris ir pasakyti, kad nevaidintų. Aiškiai buvo matyti, kad moterys – čigonės“, – įtarė Renata.

Gyventoja tvirtino, kad apsimetėlėms išėjus į lauką, jas stebėjo pro langą ir pamatė, kad jų laukė automobilis.

„Joms išėjus žiūrėjau pro langą ir pamačiau, kad lauke jų laukė du vyrukai. Visi įsėdo į prabangią mašiną ir nuvažiavo. Tad norėjau perspėti žmones, jeigu nelaukia jokių svečių, kad nereaguotų ir į telefonspynę. Beje, jos vaikšto ir po vieną, viena ateina vieną savaitę, kita – kitą“, – pasakojo klaipėdietė.

Rašyti komentarą
Komentarai (25)

P.R.

Tai ką Ukrainoje nebuvo-nėra čigonų. Ir ar "Klaipėda" neturės reikalų su teisėsauga tiesiai pasakiusi - "kaip čigonas, taip ir vagis".

To skiep

Cigonas ir Afrikoj cigonas ir nesvarbu kur gyvena ir iskur ar is Lietuvos ar is Ukrainos. Jis cigonas ir tiek

cia cigoniu darbas

ukrainietes pabegeles ne po butus valkiojas o po sostines butikus nes gaunant viska nemokamai ir grinuju pasalpos po padiezdus landzioti joms nera butinybes
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS