Poeto S. Jonausko paieškos baigtos – jis rastas netoli namų | KaunoDiena.lt

POETO S. JONAUSKO PAIEŠKOS BAIGTOS – JIS RASTAS NETOLI NAMŲ

Kelias dienas intensyviai ieškoto Skuodo rajono poeto Stasio Jonausko paieškos baigėsi penktadienį vėlai vakare. Artimieji pranešė radę jį mirusį.

Vėlų vakarą dingusiojo šeimos nariai dar ieškojo S.Jonausko. Šeimos nariai buvo tikri, kad Parkinsono ligos kamuojamas vyras negalėjo nueiti toli.

Apie 22 val. poeto artimieji pranešė policijai radę jį mirusį netoli sodybos, griovyje.

Išorinių smurto požymių nepastebėta. Veikiausiai sunkiai vaikštantis vyras neišlaikė pusiausvyros, nugriuvo, ten jį ir ištiko mirtis.

Simboliška, kad poetas, nemažai poezijos knygų išleidęs ir „Poezijos pavasariuose“ dalyvavęs vyras mirė Vaitelių kaime, Poeto gatvėje.

S.Jonausko paieška pradėta birželio 12-osios vėlų vakarą, kai jo pasigedę ir patys neradę artimieji paprašė policijos pagalbos.

Pareigūnai žmogaus ieškojo su tarnybiniais šunimis, buvo pakėlę droną, kuriame sumontuotas termovizorius, apylinkės žvalgytos ir iš sraigtasparnio.

Rašyti komentarą
Komentarai (8)

minde

kaune taip senelis dingo tai tik po paros virs iesko radom patys gyva o policija tase menes kodel jis isejo ir nieks neziuri iki tol jis mokescius miokedavo .o viena diena isejo prie neries ir negryzo/nezinojo kaip pareit.pirma reik para patiem ieskot nes policija po poaros virs kazksa iesko/

Anonimas

Neaiški istorija...kaip artimieji jaučiasi?Patys neieško,tik perduoda policijai ieškoti.O tie ką-nieko,dabar nebent šunis apkaltins...

Ina

Gili uzuojauta artimiesiems.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS