Savaitės pabaigoje uostamiestyje šėlo ilgapirščiai | KaunoDiena.lt

SAVAITĖS PABAIGOJE UOSTAMIESTYJE ŠĖLO ILGAPIRŠČIAI

Baigiantis savaitei Klaipėdoje aktyviai darbavosi vagys. Ilgapirščiai svetimus daiktus savinosi tiek viešose vietose, tiek įsibrovę į klaipėdiečių namus. 

Pranešimai apie penktadienį uostamiestyje į darbus kibusius vagis policijos pareigūnus pasiekė dar dienos pradžioje.

Apie 10. 28 val. pranešta, kad per langą buvo patekta į Klaipėdos gatvėje esantį namą. Apie incidentą policijai pranešęs vyras sakė, kad vagys iš minėto namo išnešė kampinį šlifuoklį, akumuliatorinį suktuką ir kitus statybinius įrankius.

Apie dar vieną vagių įsilaužimą policijai pranešta kiek po 17 val. Gyventojas pareigūnams paaiškino, kad Kuosų g. esančio namo rūsyje buvo išlaužta medinių ten esančio sandėliuko durų apdaila ir į jį įsibrauta.

Vagys pasisavino trejetą kailinių, medžioklinį kombinezoną, keletą meškerių ir kampinį šlifuoklį. Skaičiuojama, kad ilgapirščių padaryta žala siekia 2 tūkst. 490 eurų.

Penktadienį policijai pranešta ir apie viešose miesto vietose įvykdytus nusikaltimus. Kiek po 16 val. iš maršrutinio taksi išlipusi mergina savo rankinėje pasigedo piniginės, kurioje buvo banko kortelių, dokumentų ir šimtas eurų grynais.

Dar viena dailiosios lyties atstovė nuo ilgapirščių nukentėjo tiesiog gatvėje. 55-erių metų moteris policijai pranešė, kad penktadienį apie 22 val. Reikjaviko g. prie jos pribėgę du jaunuoliai iš rankos išplėšė rankinę ir pasišalino.

Moters krepšyje buvo mobiliojo ryšio telefonas, dokumentai. Gyventojai padaryta 360 eurų žala.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS