Savaitgalio naktys – neramios, policininkams skųstasi dėl sumušimų | KaunoDiena.lt

SAVAITGALIO NAKTYS – NERAMIOS, POLICININKAMS SKŲSTASI DĖL SUMUŠIMŲ

„Mušė!“ – tokie skundai policiją pasiekia kasdien. Savaitgalį Klaipėdoje vienas vyras apskundė baro apsaugininkus, o Plungėje prie naktinio klubo mušėsi bendraamžiai.

34 metų vyras šeštadienį pasiskundė uostamiesčio policijai, kad 2.30 val. Taikos prospekte jį sumušė du baro apsaugos darbuotojai. Nukentėjusysis nurodė, kad buvo spardomas į visą kūną ir galvą.

Sekmadienio naktį, po 1.30 val. Plungės centre esančioje aikštėje, prie naktinio klubo 22-ejų ir 20-ties vaikinai pasiskundė pareigūnams, kad juos sumušė trys ar keturi asmenys.

Nukentėjusieji paaiškino, kaip atrodė užpuolikai ir pasakė, kad jie nuvažiavo automobiliu „Peugeot“. Be to, sumušti jaunuoliai paminėjo, kas vairavo šį automobilį.

Beveik po pusvalandžio policininkai sustabdė šį automobilį ir tris juo važiavusius jaunuolius nugabeno į policijos komisariatą. Jie pripažino, kad buvo prie klubo, bet tvirtino nieko nemušę.

Nukentėjusieji buvo girti: 22 metų vaikinas įpūtė į matuoklį 2,02 prom., jo jaunesnysis draugas – 1,92 prom.

Policijai skundą parašė ir 9 metų berniuko motina. Klaipėdietė nurodė, kad šeštadienį, 19.40 val., Taikos prospekte prie jos sūnaus priėjo du nepažįstami vyrai, smogė vaikui, o kai jos parkrito, iš rankų išplėšė garso kolonėlę. Daiktas yra vertas beveik 300 eurų.

Pareigūnai dar norės pabendrauti su pačiu vaiku, tada galbūt paaiškės daugiau kolonėlės praradimo aplinkybių.

Gairės: smurtas, sumušimas
Rašyti komentarą
Komentarai (2)

...

Nereikia leisti 20:00h 9 metu vaiko vaikscioti po ''Lietuvos" gatves su beveik menesio uzdarbio vertu daiktu...

Buikys

Hehe bent parasytu kluba

SUSIJUSIOS NAUJIENOS