Snygis virto apokalipse: lūžo medžiai, eismo įvykiuose – sužeisti žmonės | KaunoDiena.lt

SNYGIS VIRTO APOKALIPSE: LŪŽO MEDŽIAI, EISMO ĮVYKIUOSE – SUŽEISTI ŽMONĖS

Ketvirtadienio pavakare Vakarų Lietuvoje prasidėjęs stiprus snygis, liovėsi tik penktadienio pusiaunaktį. Iškritusių kritulių Klaipėdos regione ir pačiame uostamiestyje neatlaikė keliolika medžių, o Rimkuose penktadienio rytą dėl slidaus kelio kaktomuša susidūrė du automobiliai. Du žmonės sužeisti.

Ketvirtadienio vakarą lietus perėjęs į šlapią sniegą per naktį nuklojo kone visą Vakarų Lietuvos regioną. Anot sinoptikų, per maždaug šešias valandas iškrito apie 11 cm šlapio sniego, kurio neatlaikę lūžo medžiai.

Ugniagesiai šalinti ant stovinčių automobilių ar ant važiuojamosios kelio dalies užvirtusių medžių vyko 13 kartų.

6 medžiai nuvirto Klaipėdos mieste prie gyvenamųjų namų ir mokyklų, yra apgadintų automobilių. Visa laimė, kad žmonės nenukentėjo. Net 10 medžių nuvirto kelyje į Šernus.

Lauryno Mickaus nuotr.

Dėl sudėtingų eismo sąlygų paryčiui šalia Rimkų kaktomuša susidūrė du lengvieji automobiliai, sužeisti du žmonės. Dėl šio eismo įvykio susidarė milžiniško eismo spūstys.

Rašyti komentarą
Komentarai (8)

Apokalipse

visada buna tik Zmogaus smegenyse , nes neivertina aplinkybiu.

as

zmones -ziema ne vasara.Nemokaat ziema vairuoti nesugebat arba bijot-vaziuokit visuomeniniu transportu,nes automobilis ne zaisliukas-ji reikia jausti ir ziureti kaip jis elgiasi kelyje.!!! Kartoju tai ne vasaros vairavimas 0ziema reikalingi visai kiti igudziai!

Tadas

Astai tik 15 metu ji ir žiemos tai nematė,nesuprantu redaktoriaus internetinės klaipeda .diena..Jis nors skaito ka nors
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS