Sukčiai apgavo 88-erių klaipėdietį | KaunoDiena.lt

SUKČIAI APGAVO 88-ERIŲ KLAIPĖDIETĮ

Pagyvenęs klaipėdietis penktadienį tapo telefoninių sukčių auka, jis patikėjo, kad turi netikrų pinigų.

Apie 10 val. ryto 88-erių pensininkui į laidinį telefoną paskambino nepažįstamas žmogus ir pasisakė esąs policijos pareigūnas ir įtikino pensininką, kad jis komunalinius mokesčius sumokėjo padirbtais pinigais.

Pokalbio metu senolis patikėjo, kad ir kiti, jo namuose laikomi eurai gali būti netikri. Netrukus į jo namus atėjo nepažįstamas vyras, kuriam klaipėdietis padavė savo santaupas. Sukčių parankinis išsinešė 2,1 tūkst. eurų ir pažado sugrįžti su patikrintais pinigais neįvykdė.

Tik tada senolis suprato, kad jį apgavo ir kreipėsi į policiją.

Rašyti komentarą
Komentarai (5)

Anonimas

vot jeigu koki seimo meiteli butu apgaves tada liaudies pagarba. Dabar pagavus toki nieksa NUSAUTI ar kitokiu budu NUZUDYTI.

zelemunčikas

Bajeris,tai senas.Bet senatvėje mes susergame kas įtarumu,kas nuoširdžiu patiklumu,todėl apsaugoti labiausiai padėtų jaunesniūjų šeimos narių neįkyri kontrolė.O aferistai jie diletantai ir bailūs mažaraščiai,įpratę ieškoti ir skriausti silpnesnius ir kvailesnius už save.

Seba bajeris

Tas ju fintas apie mokejima mokesciu seniai zinomas. O skambina i laidinius telefonus, tokiu skambuciu teko girdeti nemazai, bet kai paskambina i mob.ir visus rekvizitus susako, stai tada turi zmogus islikti ismintingas.O zmogelio gaila.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS