Naminę virusi moteris: gaminau sau | KaunoDiena.lt

NAMINĘ VIRUSI MOTERIS: GAMINAU SAU

Naminės degtinės gamintojams ruduo – sunkus metas, daugybė žmonių, susiruošę grybauti aptinka juos miško tankmėje, prie upelių ir žinią apie juos praneša policijai.

Ko gero, taip apie Klaipėdos rajone, Toliotų kaimo miške veikiantį bravorą šį rudenį sužinojo Klaipėdos apskrities vyriausiojo policijos komisariato Prevencijos skyriaus pareigūnai.

Formalizuodami savo veiklą pagal įvairias programas, šie pareigūnai pastaruoju metu ėmėsi vykdyti šešėlio mažinimo planą.

Jį vykdydami policininkai pirmadienį iš ryto nuvyko tiesiai į mišką netoli Toliotų kaimo. Kaip ir tikėtasi, bravoras veikė visu pajėgumu. Prie jo triūsė 36-erių moteris, ji kusrtė ugnį ir prižiūrėjo, ar procesas vyksta sklandžiai.

Įvykio vietoje pareigūnai rado apie 10 litrų naminės dengtinės kvapą turinčio skysčio, taip pat aptiko penkių litrų talpą, kurioje buvo pora litrų skaidraus naminės degtinės kvapą skleidžiančio skysčio.

Moteris tvirtino gaminusi degtinę sau.

Policininkai iš jos elgesio nusprendė, kad ji – tik samdyta aparato prižiūrėtoja, tikrasis įrenginio savininkas dar nežinomas. Vienas argumentų taip manyti – moteris nė kiek negailėjo ardomo naminės degtinės aparato, tikrieji savininkai paprastai labai gaili sunkiai pagaminamo daikto. Nutverta naminės degtinės gamintoja visiškai abejingai stebėjo, kaip niokojami bravoro vamzdžiai ir puodai.

Moteriai gresia nauda nuo 500 iki tūkstančio eurų, viešieji darbai arba areštas. Kadangi įtariamoji anksčiau nebuvo įkliuvusi policijai, veikiausiai, jai bus skirta bauda.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS