Uostamiesčio gatvėse – strypais ginkluoti užpuolikai | KaunoDiena.lt

UOSTAMIESČIO GATVĖSE – STRYPAIS GINKLUOTI UŽPUOLIKAI

Brutalus smurtas – vis dar mūsų kasdienybė, o užpuolikų motyvai ne visada paprastai nuspėjami.

Penktadienio naktį į uostamiesčio policiją kreipėsi 28-erių vaikinas ir pasiskundė pagrindinėje miesto gatvėje patyręs netikėtą išpuolį, kuriame dalyvavo ir moteris.

Vėlų ketvirtadienio vakarą, prieš 23 val., jaunuolis su keliais draugais ėjo Taikos prospektu. Netikėtai prie jo pribėgo trys vyrai ir moteris, jie turėjo metalinius strypus. Vienas vyrų kelis kartus trenkė tokiu strypu pareiškėjui per galvą ir prakirto kaktą.

Nukentėjusysis teigė, kad jį sumušęs vyras gali būti apie 45 m. amžiaus, tamsaus gymio.

Kodėl užpuolikai taip pasielgė, auka nežino.

Galbūt kažką daugiau policininkams pavyks sužinoti dar kartą apklausus nukentėjusį vaikiną ir jo draugus. Be to, tikimasi, kad vaizdo kameros užfiksavo užpuolikus.

Šeštadienį paryčiais, apie 4 val., Plungėje, A. Vaišvilos gatvėje, kažkas užpuolė smarkiai apgirtusį 36 m. vyrą.

Du nepažįstamieji parvertė jį ant žemės, prispaudė prie grindinio ir iš jo kelnių kišenės ištraukė telefoną bei piniginę. Šiuo atveju išpuolio motyvas aiškus – apiplėšimas. Pareigūnai dar aiškinsis, ar pareiškėjas neteko savo daiktų tikrai apiplėšimo metu, mat bendraudamas su pareigūnais jis į alkoholio matuoklį įpūtė 3.05 prom.

Rašyti komentarą
Komentarai (7)

Jokio

Žmonės ko tylit ir patys pradėkite naikinti tuos isgamas,juk jūs žinote juos tiesiog dubasinkit

Visai

Prastai valdžia, policija ir teisėsauga dirba, negina piliečių, o dar nori, kad žmonės neemigruotų. Ir kas gi norėtų gyventi tokioje nesaugioje šaly, kur gaujos nusikaltėlių draugeliai internete juos išs

Pavasaris

Visus amnestuotus i Naisius!!!!
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS