Uostamiestyje mirė sušalusi neblaivi moteris | KaunoDiena.lt

UOSTAMIESTYJE MIRĖ SUŠALUSI NEBLAIVI MOTERIS

  • 8

Klaipėdos ligoninėje mirė sušalusi ir neblaivi nakvynės namų gyventoja.

Pirmadienį policija gavo pranešimą iš Klaipėdos universitetinės ligoninės, kad tądien apie 15.18 val. Priėmimo skyriuje mirė 63 metų moteris. Ji į ligoninę greitosios medicinos pagalbos automobiliu buvo pristatyta ryte 8.42 val. iš gatvės.

Nakvynės namų socialinė darbuotoja mirusiąją rado gulinčią gatvėje ties Šilutės plento 6 namu, ji buvo sušalusi ir labai neblaivi. Su savimi asmens dokumentų neturėjo.

Kaip skelbia uostamiesčio policija, mirusi moteris gyveno nakvynės namuose, Šilutės plente, Klaipėdoje. Pradėtas ikiteisminis tyrimas mirties priežasčiai nustatyti.

Rašyti komentarą
Komentarai (8)

to be gailesčio

Jeigu sistema tokia kad tų ,,šūdų maišų"vis daugėja tai kokią išvadą reikėtų daryti?Ar ne todėl pas mus tokia emigracija kad šalyje negali jaustis saugiai-socialinė politika tokia, kad bet kuris gali atsidurti tarp tokių bomžų.Darbo praradimas-skolos-anstoliai-konteineris.Vieni niekai nusiristi..Kad tokios savo egzistencijos nematytum-užsipili akis.Niekas žmogaus nepakelia morališkai kai jis eina iš proto, niekam jis nerūpi.Gelbsti alkoholis.O paskui nužudo..O kad jie nenori gryžti į tą "senių ir ubagų" grupę irgi suprantama-koks čia gyvenimas..

Jonas Lietuvis

UŽ tokios ,,geros,, žinios paskelbimą korespondentas ir redaktorius komunizmo gerovės laikais būtų tapę bedarbiais.Todėl ir nekrito lėktuvai ir partijos sekretorius nuo dažno girtumo neapsimyždavo. O kaip teko girdėti žmonių pasaulyje daugėja , o proto kiekis išlieka tas pat...

Be gailesčio

Tik nepradėkit aiškinti, kad tų valkatų niekas nežiūri. Pabandykit nuvykti į priėmimo skyrių ir pamatysit, kad tik tuos ir tampo kaip šūdų maišus. Normalūs žmonės kultūringai sėdi ir laukia po kelias valandas, o šie smirda ir klykia. Ir neaiškinkit, kokie jie vargšai. Jie gyvena taip, kaip nori, ir į darbą jų nei su puška nenuvarytum. Turiu tokį už sienos, kuriam mamytė butą palikimo teisėm paliko. Nuo ryto iki vakaro baubia "konteineriniai draugeliai" ir jokių gailesčių jiems nereikia.Priverstinis gydymas tokiems tikrai reikalingas kaip sovietmetyje, o kad jiems kažką daugiau galėtum padėti - nėra šansų. Veryga nors bando "užbėgti už akių" naujiems potencialiems alkoholikams, nes patys žmogeliai nelabai gaudosi, kad jau seniai tokie yra. Net merginos "tūtina" iš paties butelio kaip geros "zimagorės" ir tai jau normalu.Lietuvoje trys kastos - elitas, seniai invalidai ir ubagai.Va jums ir realybė, o jei nori nelikti vienu iš tų dviejų paskutiniūjų - "tepi slides" ir dingsti bele kur -:)
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS