Už bare įvykdytą išpuolį mačete teismas klaipėdiečiui skyrė arešto bausmę | KaunoDiena.lt

UŽ BARE ĮVYKDYTĄ IŠPUOLĮ MAČETE TEISMAS KLAIPĖDIEČIUI SKYRĖ AREŠTO BAUSMĘ

  • 3

Už bare įvykdytą išpuolį mačete Klaipėdos apylinkės teismas uostamiesčio gyventojui skyrė 34 parų arešto bausmę.

Kaip pranešė teismas, pernai rugsėjį I. Ch. užsukęs į barą priėjo prie E. G. ir ašarinėmis dujomis papurškė jam į veidą. Kaltinamasis vėliau į ranką pasiėmė mačetę ir ją viešai demonstravo baro lankytojams.

Bylos duomenimis, vėliau kaltinamasis baro viduje susigrūmė su E. G. ir prirėmė prie jo mačetę. Tuo pačiu metu baro lankytojui V. G. mėginant iš nugaros atitraukti I. Ch. nuo E. G., jis buvo sužeistas.

I. Ch. pareikšti kaltinimai dėl viešosios tvarkos pažeidimo. Už šį nusikaltimą gali būti baudžiama viešaisiais darbais, bauda, laisvės apribojimu, areštu arba laisvės atėmimu iki dvejų metų.

Teisme kaltinamasis pripažino padaręs nusikaltimą ir gailėjosi dėl tokio elgesio. Jis taip pat teigė, kad konfliktas įvyko dėl ankstesnių nesutarimų su E. G., kuris socialiniame tinkle paviešino jo nuotrauką bei parašė, kad sumokės tam, kas I. Ch. suras. Dėl šio įvykio į policiją I. Ch. nesikreipė.

Teismas kaltinamajam skirdamas bausmę atsižvelgė į tai, jog jis šioje byloje padarė vieną tyčinį nesunkų nusikaltimą. Teismas nurodo, kad kaltinamasis I. Ch. prieš tai buvo teistas už įvairias smurto veikas.

Teismas taip pat iš dalies tenkino nukentėjusiojo V. G. pareikštą civilinį ieškinį dėl 1 tūkst. eurų neturtinės žalos atlyginimo ir iš kaltinamojo priteisė 400 eurų neturtinės žalos.

Taip pat nuspręsta tenkinti Klaipėdos teritorinės ligonių kasos ir Valstybinio socialinio draudimo fondo valdybos Klaipėdos skyriaus civilinius ieškinius dėl 58 eurų ir 279 eurų turtinės žalos atlyginimo.

Rašyti komentarą
Komentarai (3)

Anonimas

O kiek kitaicu yra, tu zinai? 2 milijardai ir apie kiekviena parasyk. Visiem idomu.

Dj

Uz viesosios tvarkos pazeidima??!!!!! Su mecete, teistas uz smurta... Kas per nesamones. Del to ir nesaugu lt, gali leisgivis likt po tokiu, o bus lengvas kuno suzalojimas arba viesos tvarkos pazeidimas. Nu gal uzteks jau, GRIEZTINKIT!

Vatnykas tipiškas

Braziliskas mačetes pardavinejo Senukuose. Nusipirkau ir aš, gal kada pavers ?

SUSIJUSIOS NAUJIENOS