Vandens telkinyje rastas policininko kūnas | KaunoDiena.lt

VANDENS TELKINYJE RASTAS POLICININKO KŪNAS

  • 4

Klaipėdos rajone, vandens telkinyje, rastas policininko kūnas, pranešė Policijos departamentas.

Nelaimė įvyko Dovilų seniūnijoje, Kiškėnų kaime, sodų bendrijoje „Putinas“.

Manoma, kad įvyko nelaimingas atsitikimas – policininkas paskendo pelkėtame vandens telkinyje, žūtis su jo tarnyba nesiejama.

„Manoma, kad policijos pareigūnas galėjo nuskęsti. Tame vandens telkinyje daug dumblo, pelkėtas dugnas. Jis laukė žmonos atvykstančios, ji turėjo jį pasitikti, jis lyg ėjo link jos ir naktį dingo. Ieškojo policija ir gelbėtojai. Kūną ištraukė narai“,– BNS sakė Policijos departamento atstovas Ramūnas Matonis.

Sekmadienio vidurnaktį gautas pranešimas, kad Klaipėdos rajone, Rimkų kaime, ne tarnybos metu dingo be žinios Klaipėdos apskrities vyriausiojo policijos komisariato Operatyvaus valdymo skyriaus 40-metis vyriausiasis postinis.

Ieškant dingusiojo, sekmadienį apie 14.50 val. Klaipėdos rajone, Kiškėnų kaime, vandens telkinyje buvo rastas skenduolio lavonas be išorinių smurto žymių.

Nuskendusio vyro kūnas rastas priešgaisriniame vandens telkinyje, 2 metrų gylyje, už 1 metro nuo kranto.

Pareigūnas policijoje dirbo 21 metus ir 8 mėnesius.

Nelaimės aplinkybės tiriamos.

Rašyti komentarą
Komentarai (4)

saulius vainauskas

Vienu issigymeliu bus maziau,bumerangas sugryzo gaideliui

Keistas tekstas

Vietoj pelkėtas vandens telkinys, reikėtų rašyti uždumblėjęs vandens telkinys. Jei to dumblo ten ant dugno apie metrą, tai net pasaulio plaukimo čempionas neišplauks. Tai pavojingas reiškinys, kuris būna pelkėse - akivaras,

Robertas

Užuojauta artimiesiems. Tačiau atsakomybė krinta ne tik sklypo neprižiūrinčiam savininkui, bet ir BEDANTEI Nacionalinei žemės tarnybai! Nuo 2015 metų rašau skundus dėl šio apleisto sklypo. O NŽT Klaipėdos rajono skyrius ne tik neskuba bausti, bet ir daro sklypo savininkui, buvusiam prokurorui, o dabar advokatui Remigijui Jakštui nuolaidas. Leidžia nukelti tvarkymosi terminus, tenkina atidėjimo prašymus. Šios tarnybos padalinio vadovė asmeniškai pasisakė, kad tarnybos tikslas nėra nubausti. Nenustebsiu, kad ir šį kartą nebaus, skundas įteiktas dar 2017 metų rugsėjį, o advokatui leista nesitvarkyti iki 2018 gegužės...
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS