Vilkiko vairuotojas Klaipėdoje nuvažiavo nuo kelio | KaunoDiena.lt

VILKIKO VAIRUOTOJAS KLAIPĖDOJE NUVAŽIAVO NUO KELIO

Antradienio vidurdienį pietiniame Klaipėdos pakraštyje vilkikas nuvažiavo nuo kelio ir užklimpo.

Apie įvykį specialiosioms tarnyboms pranešė pats vilkiko vairuotojas. Vienai logistikos įmonei priklausančio automobilio vairuotojas 12.51 val. paskambino bendruoju pagalbos telefonu.

Jis papasakojo, kad Minijos gatvės ir Jūrininkų prospekto sankryžoje nesusiorientavo, kaip važiuoti ir nuriedėjo nuo kelio.

Po lietaus šalikelė, kurioje atsidūrė vilkikas, tapo sunkiai išvažiuojama, todėl vyras paprašė specialaus transporto, kuris galėtų ištempti sunkiasvorę mašiną.

Žmonės incidento metu nenukentėjo.

GALERIJA

  • Vilkiko vairuotojas Klaipėdoje nuvažiavo nuo kelio
  • Vilkiko vairuotojas Klaipėdoje nuvažiavo nuo kelio
  • Vilkiko vairuotojas Klaipėdoje nuvažiavo nuo kelio
Skaitytojo nuotr.
Gairės: vilkikas, avarija, nuvažiavo nuo kelio, Jūrininkų prospektas, skaitytojo naujiena
Rašyti komentarą
Komentarai (8)

A

Iš leksikos matosi, kad 18 metų žmogus vairuotoju dirba ir ant kitų vairuotojų srutas pila, jei pusvelčiui apvalias paras nevažiuotų, niekas jam naujų mašinų neduotu, o ir atlyginimų krovinių pervežimo kompanijos niekada nekėlė ir už naktinį darbą numatytu tarifu nemokėjo, visiems vairuotojams yra mokamas minimalus atlyginimas, o va dienpinigių tai moka kiek nori, vieniems gal mažiau, kitiems kiek daugiau bet betkokiu atveju tik labai mažą dalį priklausančių.

vairuotojas

vaziuoja tokiais greiciais kaip lengvieji automobiliai o kelio zenklai jiems neegzistuoja tai ko noret tikavarijas daryt ir belieka

Patikekit,-

Taip “nuvažiavęs” gali but tik visiskas idiotas, nei lietaus, nei sniego, apie ledą net nekalbu. Nechui į telefona be perstojo spoksot, tai tokiu ar pan. “Įvykiu” nebus. Pats jau 18 metu vilkiką vairuoju, matau ką idiotai kely išdarinėja. Tas ir tokie, tai pisgalviai, slikstynes. Beje, nei vieno “įvykio” ar avarijos neturėjau, nes neužsiimu pašaliniais dalykais vairuodams. Todėl gaunu naujausias mašinas, ir alga kelia man pastoviai.(cia nesigiriu, tik konstatuoju)
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS