ABBA grįžta į sceną | KaunoDiena.lt

ABBA GRĮŽTA Į SCENĄ

Popmuzikos gerbėjai turėtų ploti pasišokinėdami dėl šios žinios. Po 37 metų tylos vėl uždainuos labai garsaus ansamblio ABBA nariai.

Švedų ketvertukas užsienio valstybėse koncertuos 2019-aisiais. Tiesa, žiūrovai ant scenos neišvys gyvų dainininkų – jie matys virtualią ABBA grupę.

"Kokteiliui" iš kolegų Švedijoje pavyko sužinoti, kad vienas atlikėjų – Benny Anderssonas su kolegomis gamina viso ketverto hologramą. Žiūrovai, ateisiantys į B.Anderssono projektą, 3D formato vaizdo įraše matys muzikantus tokius, kaip jie atrodė savo šlovingiausiais 1979 m. Ir dainų skambesys nebus nė kiek blogesnis, gal net geresnis.

Neįtikėtinai populiari grupė, kurioje kartu su B.Anderssonu buvo Agnetha Faltskog, Anni-Frid Lyngstad ir Bjornas Ulvaeusas, subyrėjo 1982-aisiais.

Tai paskatino grupės narių, kurie buvo susituokę, skyrybos. Iš pradžių skirtingais gyvenimo keliais pasuko B.Ulvaeusas ir blondinė A.Faltskog, po to – B.Anderssonas ir brunetė A.-F.Lyngstad.

Vėliau A.Faltskog septynerius metus gydėsi nuo depresijos, vengė žmonių. Pagijusi dainininkė išleido net solinį albumą. Šiuo metu gyvena Stokholmo priemiestyje ir laiką leidžia su anūkais.

Kita solistė A.-F.Lyngstad apsigyveno Šveicarijoje, tylioje Cermato gyvenvietėje. Ištekėjo už princo Heinricho Ruzzo Reusso fon Plaueno. Po septynerių šeiminio gyvenimo metų jis mirė nuo vėžio.

Šiandien estrados žvaigždė savo veiklą "mato" labdaros renginiuose.

B.Ulvaeusas tapo verslininku. Pastaruoju metu rengiasi atidaryti graikų taverną Stokholmo atrakcionų parke. 2008-aisiais kartu su B.Anderssonu sukūrė muziką filmui "Mama Mia". Prieš du mėnesius pradėta dirbti prie šio filmo tęsinio.

Grupės šlovė

ABBA kvartetas 1974 m. pelnė pirmą Švedijos pergalę "Eurovizijos" dainų konkurse Bringtone, Jungtinėje Karalystėje, sudainavę dainą "Waterloo".

Gairės: kokteilis
Rašyti komentarą
Komentarai (3)

Baba

O pelenai dar nebyra, kai scenoje pasikrato?

Mižinai ir tiek.

Tik negalėjo susitvarkyti savo gyvenimų.Nežiūrint kad buvo labai talentingi ir turėjo pakankamai proto.Pirmas per nuolatinį girtuokliavimą 'subyrėjo'Bjornas .Paskui Anė Fryda dėl nuolatinių Benny gastrolių su mergom irgi pasuko pasiieškoti geresnių..+ visi keturi buvo 'tarciokai'.:D) o toks juokavimas nuveda patys žinot kur-.//Šiaip ar taip iki dabar jų dainos - liuks.Tiesa, tiek Bjornas tiek Benis į žmonas pasiėmė savo buvusių žmonų analogus, išorė tokia panaši, kad iš tikrųjų stebina

Gitana

At reikia komentuoti Abba ir mega zvaigzdes

SUSIJUSIOS NAUJIENOS