Ar imti, ar palikti? | KaunoDiena.lt

AR IMTI, AR PALIKTI?

Justinas, anądien radęs ant žvyrkelio pamestą peilį, nežinojo, kaip elgtis: imti ar neimti. Sulankstomas peilis buvo gana geras, todėl klaipėdietis nusprendė jo nepalikti.

"Paėmiau. O gal blogai pasielgiau – nevertėjo imti svetimo daikto"? – klausė Justinas.

Vyriškis tikisi, kad skaitytojai pasakys, ar reikia įsidėti į kišenę rastą peilį. O gal kaip tik gerai padarė, kad paėmė.

Artėjant atostogų metui

"Kokteilį" pasiekė informacija, kad ilgesnės atostogos, ypač užsienyje, kai kuriems lietuviams – neįmanomas malonumas.

Dauguma mūsų šalies žmonių poilsį ir pramogas rinksis Lietuvoje savaitgaliais arba šventinėmis dienomis. Tokių bus kas septintas.

Kas antras lietuvis vasarą neplanuoja tolimų kelionių ir laisvą laiką žada praleisti namuose ar sode. Beveik pusė ketina rinktis poilsį Lietuvos kurortuose bei gamtoje ir tik 15 iš 100 keliaus ilsėtis prie jūros užsienyje ar kaip turistai lankysis svečiose šalyse.

Ne visa sintetika yra bloga

Kai vyksite į aktyvią savaitgalio ar pažintinę kelionę, lagamine turėtų dominuoti patogi sportinė arba laisvalaikio apranga. Dabar yra įvairių dirbtinių audinių, ir sintetika sintetikai nelygu. Vis dėlto jei į lagaminą kraunate sintetinių drabužių, pasižiūrėkite, ar jie skirti sportui. Apsivilkus aktyviam laisvalaikiui nepritaikytus sintetinio pluošto drabužius, kūno diskomfortas garantuotas, ypač kai termometro stulpelis kopia per 30 laipsnių karščio. Paprasti sintetiniai audiniai neleidžia kūnui kvėpuoti, jis negali atsivėsinti, todėl žmogus jaučiasi blogai.

Anot specialistų, aktyviai pažintinei kelionei rinkitės aprangą tik iš labai ypatingų dirbtinių pluoštų, kurie pasižymi ypač geromis savybėmis, arba natūralaus pluošto audinius, pavyzdžiui, medvilnę, kuri leidžia kūnui išgarinti drėgmę ir taip atsivėsinti.

Česka (397 719; netaupykite per atostogas, tam jos ir yra, kad išleistumėte nemažai pinigų)

Gairės: kokteilis
Rašyti komentarą
Komentarai (6)

Sigis(senoji karta)

Nu kas per vyrai liko Lietuvoj ? Gėda vyrais vadinti - vienas peilį rado - nebežino ką daryt, kitas parke erkę pamatė - reikia visam internetui pasiskųsti . MIŽNIAI ir VERKSNIAI . Tai ką jūs darysit jeigu tikrai - rusai puls ? Bėgsit pas mamas po sijonais slėptis ?

Anonimas

Mentai sustabdys , paims ekspertizei , nustatys kad padarytas nusikaltimas , sėsi į kalėjimą

......

Galvos perpildytos nesamonėm,aš rasčiau ir pasiimčiau.Galvose visokių burėjų kurias reikia šalinti iš viešumos ir baigti nesąmonėm pumpuoti jaunų žmonių galvas.Rodomu filmu” Burėja” naudojasi mano kaimynė nukvakusi sena merga 62 metų ,prisiužiūrėjusi vaikšto po laiptine su kažokiu buteliuku rankose burbuliuodama,manau bure ar ”užkeike” kažką.Vaikštinėja laiptinėje arti sienų matomai kad ką nors nugirstu kas kalbama bute .Persekioja ateinančius ar išeinančius kaimynus ar pas juos ateinančius svečius.Vienu žodžiu akivaizdžiai psichiškai nesveika,bet priemonių tokiem įzoliuoti nėra.Tokiu elgesiu trukdo kitiem laisvai gyventi.Gal kas patartu ką su kokia nukvakusę būtybę daryti.Į perspėjimus nereaguoja,kalbinama tyli ,atrodo kad nebylė,bet veido išraiška nesveiko žmogaus,sveikas reaguotu į kreipimasi.Laiptinėje prilaisto,neaišku ką tai reiške,nes nekalba ir daro ką nori nors tai yra nusikalstama.Persekioti,trukdyti kitam gyventi yra nusikaltimas
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS