Emocijos dėl emociukų | KaunoDiena.lt

EMOCIJOS DĖL EMOCIUKŲ

Anądien parduotuvėje, kurioje nupirkus prekių už daugiau nei 10 eurų pirkėjai gali gauti daugkartinį lipduką – emociuką, liejosi emocijos. Ne kokia nors mergaitė, o pagyvenusi moteris "ant blakstienų statė" pardavėją, prekybos centro vedėją už tai, kad kasose nebebuvo lipdukų-šypsenėlių, lipdukų-verksniukų.

Eilėje laukę žmonės stebėjosi, kaip dėl smulkmenos galima sukelti didžiulį skandalą, atėmusį iš kitų pirkėjų laiką, sugadinusį nuotaiką.

Emociukai lengvai prilimpa ir atlimpa nuo bet kokio paviršiaus – telefono nugarėlės ar rašomojo stalo, lango ar spintelės. Yra išleistos net specialios knygutės emociukams sudėti. Žodžiu, dar vienas prekybininkų triukas suvilioti žmones, kad pirktų prekių bent už 10 eurų.

"Kokteilio" pozicija

Moteris gali iš kirvio išvirti sriubą, iš nieko sukelti skandalą.

Ilgaamžis neapskaičiavo

Latvijos sostinėje Rygoje savaitgalį "Mazda", važiavusi atbuline eiga, stuktelėjo į stovėjusį "Mercedes-Benz". Netoliese buvę policininkai atkreipė dėmesį, kad prasižengęs vairuotojas nė nemanė lipti iš automobilio, o tęsė kelionę.

Sustabdę pažeidėją, pareigūnai žagtelėjo – prie vairo sėdėjo 100-metis vyras. Jis stebėjosi, kodėl sustabdė policininkai. Žilagalvis vairuotojas sakė nesupratęs, jog atsitrenkė į kitą mašiną.

Nepravažiuojame pro šalį

"Kokteiliui" patinka tai, kad lietuviai noriai padeda vairuotojams, ištiktiems nelaimės. 7 asmenys iš 10 būtinai sustoja, jei avariją pastebi vieni pirmųjų. Pravažiuoja tik tuo atveju, jei mato, kad yra sustojusių daug kitų žmonių ir situacija atrodo valdoma. Apie ketvirtadalį vairuotojų padeda, jei mato, kad nukentėjo žmonės.

Padėti tiems, kurie pateko į avariją, vengia vos 5 dalyviai iš 100.

Linksmieji tirščiai

– Kas ten jau pusvalandį stovi?

– Ai, ten estai bėga.

Gairės: kokteilis
Rašyti komentarą
Komentarai (3)

Hansas

Anekdotas topinis. Estai bėga, o atrodo , kad stovi. Čia visų laikų geriausias. Ačiū , kad išspausdinote tokį nerealiai fantastišką anekdotą. O galėsite rytoj vėl išspausdinti? Nes labai juokinga. Estai bėga, o atrodo , kad stovi. Blemba geras.

..............

Patiko labai LINKSMIEJI tirsciai,kaip juokinga,kaip nelaukta cha cha chacha cha cha cha cha ,kvailas senas anekdotas,geriau palikit tuscia vieta

Anonimas

Apie vairuotojus- uzvakar, t.y.geguzes 14 d. apie 16 val. teko stebeti ivyki, vos nepaibaigusi ...negerai.Taikos pr. ties Skibale per gatve sugalvojo begti sunelis. O isiziebus zaliai sviesai pajudejusi link Big,masinu kolona turejo islaviruoti, kad sunelio neuzmustu. Tai stabde visi, laviravo, cype stabdziai...vienas vair. vos isvenge neatsitrenkes i kita staiga sustabdziusi....stebejau galva susiem..... didziausia pagarba VISIEMS, bukite sveiki gerieji zmones - vairuotojai, isgelbeje nuo karscio pasimetusi nelaimeli.....nuejau labai laiminga.

SUSIJUSIOS NAUJIENOS