Kalėdinė apokalipsė | KaunoDiena.lt

KALĖDINĖ APOKALIPSĖ

Yra toks gražus kalėdinis filmas "Čarlis ir šokolado fabrikas". Jau iš pavadinimo aišku, kad tame filme šokoladas liejasi laisvai. Panašiai praėjusią savaitę (gerai dar, kad ne prieš pat Kalėdas) nutiko ir Vokietijos vakaruose esančiame miestelyje Vestonene. Ten visų vietos vaikų džiaugsmui ir ugniagesių siaubui (nes tie gi paskui turėjo nuo asfalto gremžti toną šokolado) išsiliejo visa upė šio nuostabaus skanėsto, kuris sutirštėjo ir dailiai padengė gatvę gardžia pluta. Tik štai bėda, kad valgyti jo niekas neleido, o jau minėti ugniagesiai kapojo šokoladą savo kastuvais, paskui dar ir karštu vandeniu pylė, ir deglais kaitino, kad išvalytų visas kelio duobeles bei įtrūkimus. Tikra apokalipsė šio konditerinio stebuklo mėgėjams.

Aktoriaus karjeros stadijos

1. Kas tas Pavardenis?

2. Mums reikia Pavardenio.

3. Būtų gerai rasti ką nors panašų į Pavardenį.

4. Mums reikia ko nors panašaus į jauną Pavardenį.

5. Kas tas Pavardenis?

Profesiniai skirtumai

Matematikai geria iki begalybės, dailininkai – iki pažaliavimo, okulistai – iki žvairumo, o buhalteriai – iki balanso praradimo.

Stulbinantys panašumai

Programuotojo darbas praktiškai nesiskiria nuo šamano. Ir tas, ir anas kalba kažkokius nesuprantamus žodžius apie nežinia ką. Ir tas, ir anas atlieka kažkokias nesuprantamas manipuliacijas su neaišku kuo. Ir tas, ir anas nesugeba netgi rišliai paaiškinti, ką jie daro ir kaip tai veikia.

Gairės: kokteilis
Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS