Meilės paieškos nuvylė | KaunoDiena.lt

MEILĖS PAIEŠKOS NUVYLĖ

Petras, toks solidžios patirties "Kokteilio" agentas, anądien įlindo į interneto pažinčių svetaines. Po 72 metų vienatvės sumanė Petras susirasti artimą sielą ir ūmai suprato, kaip pasikeitė pasaulis nuo to laiko, kai jam buvo 27-eri. Po tų skelbimų skaitymų jam prireikė širdies lašų, galop jis nusprendė palikti viską, kaip yra, nes šiuolaikinės moterys – ne jo jėgoms. Štai kokius skelbimus rado Petras: "Jeigu tau – aštuoniolika, būsiu tau mylima močiutė, jei tau – keturiasdešimt, tapsiu švelni mama, jei esi šešiasdešimties, būsiu ištikima žmona, o jei aštuoniasdešimt – padūkėlė dukra." Arba dar: "Simpatiška moteris be žalingų įpročių, nerūko, negeria, nedirba." "Ieškau turtingo vyro. Ištekėčiau dėl pinigų." "Esu ištekėjusi mergina, tačiau ieškau vyro." Ir dar: "Esu ateivė, ieškau keistuolio." Nusispjovė Petras ir toliau gyvena vienas.

Paprašė patikslinimo

Pažinčių portale mergina rašo vaikinui: "Matau, jūsų padėtis "laisvas". Gal galėtumėte patikslinti: "laisvas" ar "nė velnio niekam nereikalingas"?"

Universalus komplimentas

– Tu kaip kovo sniegas.

– Toks kvepiantis pavasariu?

– Toks niekam nereikalingas.

Prašyčiau paaiškinti

Nesuprantu, kodėl visi rašikliai banko aptarnavimo skyriuje pritvirtinti prie stalviršio virvute? Aš patikiu jiems savo pinigus, o jie negali man net tušinuko patikėti?

Gairės: kokteilis
Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS