Statistika šiurpina | KaunoDiena.lt

STATISTIKA ŠIURPINA

Į stadioną ar kitas vietas iš Parko (buv. Pušyno) gatvės einantys klaipėdiečiai gali kirsti geležinkelį tik per specialiai įrengtą perėją. O ties ja iš Stadiono gatvės pusės geltonuoja informacinis stendas apie tame geležinkelio ruože žuvusius ir sužeistus, ko gero, žmones (neparašyta ant lentos, kas). Šeštadienį, sausio 13 d., per perėją įėjęs Mykolas atkreipė dėmesį į šiurpią informaciją, jog šiais metais žuvo 3.

"Baisus tas ruožas, jei per nepilnas dvi 2018-ųjų savaites jau žuvo 3 žmonės", – ironiškai stebėjosi klaipėdietis.

"Kokteilio" skaitytojas vylėsi, gal stende skelbiamos praėjusių metų pasekmės?

"Jei taip, – samprotavo vyriškis, – tai, ar ne laikas teikti naujus skaičius, juolab kad sausis jau įpusėjo, o dar truputį ir mėnuo pasibaigs."

"Kokteilio" klausimas

Panašus, sudrausminti vairuotojus siekiantis informacinis stendas yra prie autostrados, išvykstant iš Klaipėdos. Ar ten akivaizdžiai šiurpesnė 2017 m. statistika pakeista?

Perskaitykite ir prisiminkite

Jeigu yra įrengtos perėjos, pereiti geležinkelio kelią privalote tik per perėjas. Eiti per jas galima tik įsitikinus, kad tai yra saugu ir kad kertamais geležinkelio keliais neartėja traukinys. Įeidami į perėją vadovaukitės ženklinimu, šviesoforais su pėsčiųjų simboliu, garso signalais, užtvaro padėtimi ar eismą reguliuojančio asmens signalais.

Asmenų nurodymų privalote paisyti net tuo atveju, jeigu šviesoforų ar garso signalai nesutampa.

Tikras atvejis

Pagyvenusi moteris ėjo stoties link. Jos širdis verkė, jai buvo labai liūdna. Ji nenorėjo išvažiuoti. Ji nežinojo, kada sugrįš. Jai buvo taip sunku išsiskirti su savo dukra, su anūkais... O greta, nešdamas krepšius, linksmai straksėjo žentas.

Linksmieji tirščiai

Du estai kėlėsi liftu. Šis įstrigo. Praėjo 10 minučių, 20, 30...

– Eee... Kaažkooo lėėėtai vaaažiuoojaaame...

Gairės: kokteilis
Rašyti komentarą
Komentarai (1)

skaičiai

rodo to ruožo,o ne per tą perėją.Jeigu žmogus žuvo Kretingoje,ar buvo sužeistas,tai toje lentoje ir papildo.

SUSIJUSIOS NAUJIENOS