Tai bent mitingas | KaunoDiena.lt

TAI BENT MITINGAS

Mūsų išrinktieji sukvailiojo tiek, kad nekantriausiems rinkėjams neatlaikė nervai, tad užvakar jie susitelkė į mitingą prie Seimo rūmų Vilniuje. Solidarizuodamiesi klaipėdiečiai tuo pat metu surengė analogišką mitingą Atgimimo aikštėje. Tik kad mūsų žmonės labai santūrus, jiems tie Vilniaus ponai ir jų kvailiojimai nelabai rūpi, todėl mitingas Klaipėdoje ir buvo itin kuklus. Anot "Kokteilio" agento Bramso, aikštėje jis pastebėjo tik 6 mitinguojančias galvas, 12 ausų, 14 kojų ir du plakatus. Klausimas, kiek žmonių dalyvavo Seimo išvaikymo ir naujų rinkimų sušaukimo palaikymo akcijoje uostamiestyje? Atsakymas: 5 žmonės (iš jų vienas vaikas) ir šuo.

Tiesa apie riterį

Riteris ant balto žirgo yra tas vyras, kuris lieka su tavimi gyventi, nors ir supranta, kad tu – ne princesė, o tas didelis piktas drakonas, kurį jam reikėjo nugalėti.

Žmonos skaičiavimai

Skaičiau, kad bokalas alaus gyvenimą sutrumpina 9 minutėmis. Pagal mano skaičiavimus, tu esi miręs nuo 1837-ųjų.

Kiemo skelbimų lenta

Įdomiam kūrybiniam darbui reikalingi krovėjai.

Parduodu cigaretes "Bond". Tel. 007-007. Kviesti Džeimsą.

Drabužių salonas "Snieguolė" siūlo puikią vestuvinių drabužių kolekciją. Nuolatiniams klientams – nuolaida.

Draugai gyventojai! Kam jau suėjo 25 ir 45 metai, atneškite savo fotografijas ir pasus, kad galima būtų įklijuoti namų valdytoją.

Parduotuvei reikalingas krovėjas darbui po prekystaliu.

Gairės: kokteilis
Rašyti komentarą
Komentarai (1)

Nika

Debiliškas straipsnis. Net juoktis nesinorėjo. Iš tų vištsmegenių,susirinkusių į ale mitingą tai bent pasijuokė daugiau pusė Lietuvos-susirinko, dairosi viens į kitą kaip apuokai ir tarybiniu intelektu rėkia. Cha cha cha

SUSIJUSIOS NAUJIENOS