Žiūrėkite futbolą namuose | KaunoDiena.lt

ŽIŪRĖKITE FUTBOLĄ NAMUOSE

Malmės centre futbolo rungtynes žiūrėjusiems ir audringai pergalę prieš Pietų Korėjos rinktinę šventusiems švedams teko slapstytis nuo kulkų krušos.

Iki šiol nesurastas ginkluotas asmuo sužeidė šešis žmones, iš kurių du mirė ligoninėje.

Švedijos policija toliau ieško šaulio.

Bėgo it zuikis

Rungtynėse tarp ispanų ir portugalų užfiksuotas rekordas labiau susijęs su lengvąja atletika nei su sporto karaliumi. Vienos kontratakos metu portugalų puolėjas Cristiano Ronaldo bėgo 38,6 km per val. greičiu. Jis tapo greičiausiu futbolininku istorijoje.

Panoro autografo

O štai indas Clifinas Francis iš Jungtinių Arabų Emyratų į Rusiją atmynė dviračiu vien dėl to, kad gautų garsiojo argentiniečio Lionelio Messi parašą.

Iš gimtosios šalies futbolo mėgėjas išskrido lėktuvu į Dubajų, kuriame nusipirko dviratį. Iš pradžių keliautojas planavo į Rusiją vykti per Gruziją, tačiau, negavęs šios šalies vizos, pakeitė maršrutą. Į čempionatą C.Francis atmynė per Azerbaidžaną.

Apšvarino svečią

Į Maskvos viešbutį grįžusiam dainininkui iš Kolumbijos Malumai kojas pakirto vaizdas. Atvėręs liukso klasės kambario duris jis nerado daiktų ir pinigų, kurių vertė 800 tūkst. JAV dolerių.

Ilgapirščiai išnešė viską, kas buvo verta kokio nors dėmesio – net inhaliatorių.

Iš viso svečias pareiškime policijai išvardijo 40 daiktų. Brangiausi iš jų – 70 tūkst. dolerių kainavęs laikrodis, 46 tūkst. dolerių vertės auksinė grandinėlė.

Užsidegė lėktuvas

Skrisdamas į kitų pasaulio futbolo čempionato rungtynių vietą Rusijoje užsidegė Saudo Arabijos nacionalinės rinktinės lėktuvas.

Skrydžio metu dešiniajame variklyje kilo "nedidelis gaisras", pirmadienį televizijos stočiai KSA sakė Saudo Arabijos futbolo federacijos vadovas Ahmedas al-Harbi.

Gairės: kokteilis
Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS