Avarija kelyje Prienai‒Garliava: vyras mirė iškart, žmona ‒ ligoninėje | KaunoDiena.lt

AVARIJA KELYJE PRIENAI‒GARLIAVA: VYRAS MIRĖ IŠKART, ŽMONA ‒ LIGONINĖJE

  • 8

Sekmadienio rytą susidūrus dviem automobiliams prie Išlaužo miestelio Prienų rajone, vienas žmogus žuvo, keturi sužeisti. Vėliau Kauno ligoninėje mirė ir avarijoje žuvusiojo žmona.

Bendrajame pagalbos centre pranešimas apie avariją gautas 9 val. 27 min. Pranešta, kelyje Prienai‒Garliava ties Išlaužo miesteliu susidūrė du automobiliai.

Policijos duomenimis, nelaimė įvyko, kai „Land Rover Discovery“, vairuojamas neblaivaus (1,95 prom.) 41-erių metų vyro, išvažiavo į priešpriešinio eismo juostą ir susidūrė su automobiliu „Opel Zafira“.

Paaiškėjo, kad iškart žuvo „Opel Zafirą“ vairavęs 62 metų vyras A. S. Sužaloti kartu važiavę mergina (g. 1995 m.), moteris (g. 1956 m.) ir vyras (g. 1974 m.), jie dėl įvairių kūno sužalojimų paguldyti į ligoninę. Tą pačią dieną 12 val. 25 min. moteris ligoninėje mirė.

Automobilio „Land Rover Discovery“ keleivis (g. 1979 m.), suteikus pagalbą, ir šio automobilio vairuotojas uždaryti į areštinę. Pradėtas ikiteisminis tyrimas. 

Apie sunkią sužeistųjų būklę socialiniame tinkle „Facebook“ informavo ir Kauno klinikų personalas.

„Šįryt, kelyje Prienai–Garliava įvykus plačiai aprašytai tragiškai avarijai bei kitam autoįvykiui, per mažiau nei 20 minučių į Skubiosios medicinos kliniką pristatyti keturi politraumas patyrę nukentėjusieji. Pastangos juos išgelbėti sutelkė didelį būrį klinikos personalo. Dėl to tyrimai ir gydymas kitų Skubiosios medicinos klinikoje esančių pacientų, kurių būklė nekelia grėsmės jų gyvybei, gali užtrukti ilgiau, nei tikėtasi“, – tikėdamiesi pacientų supratingumo, pranešė medikai.  

GALERIJA

  • Avarija kelyje Prienai‒Garliava: vyras mirė iškart, žmona ‒ ligoninėje
  • Avarija kelyje Prienai‒Garliava: vyras mirė iškart, žmona ‒ ligoninėje
Facebook nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (8)

NUOMONE NEXT

PRAEJO VISA PARA...O KUR SKELBIAMA VAIRUOTOJO ZUDIKO PAVARDE...ITARTINA TYLA..NEI DELFI,NEI 15 MIN..,NEI L.RYTAS NEI PUSE ZODZIO...KA VEL KRUVINO ZUDIKO DANGSTYMAS VYKSTA....SUPERINIAI ADVOKATAI JAU DIRBA,STENGIASI...AR PER DAUG GIRDETA PAVARDE,JOG DAR SPAUDOJ,NEI TV NIEKO NEPRANESA..,AR DVI ZUVUSIOS GYVYBES LIETUVAI NIEKO NEREISKIA....ZIAURU,,,BAISU,,IR VERCIA SUSIMASTYTI ...KADA ZUDYNES KELIUOSE BAIGSIS...O JUK KIEKVIENA DIENA ISEINAM I DARBUS,..ISLYDIM VAIKUS I MOKYKLAS,DARZELIUS.....KUR TEISYBE,...KUR ELEMENTARUS ZMOGISKUMAS..

Vytasb

Galima priimti griežčiausius įstatymus,bet apie juos gal prisimena kol blaivūs,o girtam jau jūra iki kelių,ir jis jau pasidaro aukščiau visų įstatymų.Įstatymu,deja,žmogaus intelekto nepakelsi.Nežiūrint to,atsakomybė už tai turėtų būti labai griežta,nes,kaip čia teisingai komentuoja,toks žmogus yra jau ne šiaip taisyklių pažeidėjas,o patencialus žudikas.

kaunietis

ka vyriausybe padare, kad vairuotojai bijotu girti sesti už vairo, jai seda vadinasi nieko nepadare, jokiu istatymu nera, kad girtas nesesru už vairo. Laidojame tevus ir vaikus zuvusius nuo girtu vairuotoju, verkiame del sugadintu gyvenimu, o alkoholis Lietuvoje vel liejasi laisvai ir girti vairuotojai užmusa zmones. suluosina artimuju zmoniu gyvenimus. Ka darome toliau kaiip mato kiti skaitytojaio ....
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS