Ieškoma dingusi be žinios Indrė Skurupskaitė (gal matėte?) | KaunoDiena.lt

IEŠKOMA DINGUSI BE ŽINIOS INDRĖ SKURUPSKAITĖ (GAL MATĖTE?)

  • 5

Policija ieško be žinios dingusios moters ir prašo visuomenės pagalbos.

Kauno aps. Jonavos rajono policijos komisariato pareigūnai ieško 35-erių metų Indrės Skurupskaitės, kuri balandžio 20 d. apie 15 val. išėjo iš namų, esančių P. Vaičiūno g., Jonavoje, ir iki šiol negrįžo.

Moters požymiai: apie 170 cm ūgio, liekno kūno sudėjimo, tamsių ilgų plaukų. Buvo apsirengusi juodos spalvos odine trumpa striuke, marga palaidine, juodos spalvos kelnėmis, avėjo tamsiai mėlynos spalvos sportinius batelius.

Asmenis, ką nors žinančius apie dingusiosios I. Skurupskaitės buvimo vietą, ar galinčius suteikti reikšmingos informacijos, policija prašo kreiptis į Kauno apskr. VPK tel. 8 37 303 450, 8 700 633 22 arba skambinti bendruoju pagalbos telefonu 112.

Rašyti komentarą
Komentarai (5)

J

Rasta pasikorus garaze

Irena

Bet tikrai is kur tokiu gasliu zmoniu yra jiems tik antras galas rupi kazkokie iskrypeliai besirdziai zmogedros , bet ir raso kad iesko dar, buvo paskelbta jau kad rado negyva ir dar deda skelbima paieskomos, tikrai gal apsiriko berasydami, gal atsirado, gyva ir sveika tiesiog mistika, vaiku darzelis

!!!

Kad jums liezuviai suputu 'zmogaus jau nera o jus lojat kaip kales nezinodami jums tik krustis pisimo aukos pagal save sprendziat.aborto liekanos .
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS