Išėjęs grybauti ir dingęs vyras rastas už 40 km nuo savo namų | KaunoDiena.lt

IŠĖJĘS GRYBAUTI IR DINGĘS VYRAS RASTAS UŽ 40 KM NUO SAVO NAMŲ

  • 1

Gausios Alytaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato ir Valstybės sienos apsaugos pareigūnų pajėgos ieškojo dingusio 70-mečio J. Z., kuris rugsėjo 22 dieną, apie 10 val., iš savo namų, esančių Alytaus rajone, Arčiūnų kaime, išėjo į mišką grybauti ir dingo be žinios.

Ieškoti vyriškio į pagalbą pasitelktas pasieniečių sraigtasparnis, kuris apylinkes žvalgė iš oro, ant žemės likę pareigūnai su tarnybiniais šunimis „šukavo" gretimas apylinkes.

Vykdant paiešką buvo stabdomi automobiliai, o jų vairuotojams rodoma dingusio senolio nuotrauka. Šalia Tolkūnų kaimo buvo sustabdytas miškovežis. Paklausus vairuotojo, ar nematė ieškomo asmens, šis teigė panašų asmenį pastebėjęs šiandien ryte, apie 10 val., kelyje Alytus-Merkinė, netoli Ilgininkų kaimo.

Pareigūnai veikė operatyviai, arčiausiai buvęs ekipažas netrukus surado senolį einantį link Alytaus. 70-mečiui medikų pagalbos neprireikė, pasakojo, kad naktį jis praleido konteineryje, nes naktis buvo labai šalta. Grybauti išėjusį Daugų seniūnijos gyventoją policijos pareigūnai pristatė artimiesiems.

Alytaus apskr. VPK viršininkas Česlovas Mulma dėkoja Valstybės sienos apsaugos tarnybos vadovams ir pareigūnams už glaudų bendradarbiavimą ir pagalbą gelbstint į nelaimę patekusius žmones, taip pat už pilietiškumą dėkoja miškovežio vairuotojui, dėl kurio atidumo dingusį senolį rasti pavyko operatyviai.

 

Rašyti komentarą
Komentarai (1)

Lukas

Saunuolis!

SUSIJUSIOS NAUJIENOS